DGTL voegt São Paulo toe aan haar festival- familie

Op 6 mei 2017, zal DGTL in de grootste stad in het zuidelijk halfrond neerdalen. Na vier festivals in Amsterdam, en twee in Barcelona, was 'Sampa' de ideale keuze voor onze volgende avontuur. Haar rauwe en industri?le architectuur ? in combinatie met de ontembare 'dancing spirit' van de Paulistanos ? past perfect bij alles wat DGTL omvat.

(Re)Creatie op zijn best
Het festival in S?o Paulo belooft al het beste dat DGTL te bieden heeft. Cutting-edge techno en house muziek van de grote namen uit de industrie, opkomende internationale talenten en lokale artiesten. Enkele namen die in het verleden op DGTL hebben gestaan zijn: Maceo Plex, Jamie Jones, ?me, Dixon, KiNK en John Talabot.

Verder zal DGTL een verscheidenheid van conceptuele kunst performances en inspirerende installaties cureren, tezamen met de innovatieve en technologische mogelijkheden zoals reeds ge?ntroduceerd in Amsterdam en Barcelona. Allemaal met de hoogst mogelijke respect voor de lokale cultuur, voor onze thuisbasis en voor de planeet.

Een oog op de toekomst
Als een van de meest duurzame festivals in de wereld, weten we dat DGTL een verantwoordelijkheid heeft. In de afgelopen vier jaar hebben we fundamentele veranderingen in ons festival toegebracht. Om de lat nog verder te verhogen, zijn we voortdurend op zoek naar de nieuwste technologische innovaties die ons helpen minder afval te krijgen, CO2-uitstoot te verminderen en bewustwording onder onze bezoekers te vergroten.

DGTL maakt de locatie en de eerste reeks namen binnenkort bekend.
Share |