Tweede editie van wildenburg binnen een kwartier uitverkocht

Gisteravond zijn alle weekendkaarten voor het driedaagse festival Wildeburg binnen 15 minuten uitverkocht. De tweede editie vindt plaats van 14 t/m 16 juli in de Noordoostpolder. De eerste namen van het festival moeten nog worden aangekondigd. In totaal spelen er zo'n 100 bands en DJ's verdeeld over drie dagen op kleine, intieme podia. Een zeer beperkt aantal kaarten voor de zondag gaan op een later moment in de verkoop via wildeburg.?nl. Net zoals vorig jaar worden er geen dagkaarten voor vrijdag en zaterdag verkocht.

De eerste editie van het festival werd vol lof ontvangen. Wildeburg onderscheid zich door het open en vrije karakter. Er is geen scheiding tussen het camping- en festivalterrein en de muziek gaat het hele weekend door. Bovendien kent het festival een mooie balans tussen bands en DJ's.

Het terrein bestaat uit een prachtige wirwar van duinen, slingerpaadjes, bamboebossen, water, eilandjes en een strand. De podia zijn klein en intiem. Wildeburg ligt middenin de Noordoostpolder, slechts op een uurtje rijden vanaf Amsterdam en Utrecht.

Het is vanaf nu mogelijk om te participeren binnen Wildeburg. Iedereen met een creatief plan kan zich hiervoor aanmelden via WildeburgCreatieveEi. Samen met de organisatie wordt er dan gekeken hoe creatieve plannen verwezenlijkt kunnen worden.
Share |