De eerste ontwerpen van het nieuwe Music2Dance

We vertelden je dat achter de schermen enorm druk wordt gewerkt aan 'een nieuw Partyflock'.
We willen jullie hierbij heel graag vast een tipje van de sluier oplichten. Daarom onder aan dit bericht wat teasers om over te brengen welke kant we opgaan

Zelf vinden we het al erg mooi worden, maar we zijn maar met een paar mensen. Het is daarnaast ook veel leuker en in lijn met de community-gedachte dat we jullie meningen en idee?n mee gaan nemen!
We willen dus graag de mening van de dagelijks langskomende bezoeker, de incidentele checker, de professional uit de scene en ook van hen die Partyflock zelden tot nooit bezoeken.
Zou je ons willen helpen en commentaar willen geven op wat je hierboven ziet? En niet alleen over die afbeeldingen, maar juist ook over wat je aan diensten en informatie op Partyflock zouden willen (blijven) zien.

Wat vind je top aan de huidige site en wil je dus absoluut terugzien op de vernieuwde site?Wat vind je minder goed aan de huidige site en zie je liever niet terug?Wat mis je nu op Partyflock? Wat zou jij handig of fijn vinden om uitgevoerd te zien? Wat zou een reden zijn om (nog) vaker te kijken op Partyflock?
We zullen alle reacties lezen, antwoorden waar nodig of gewenst en we nemen alles mee in onze besluitvorming.
We kunnen niet beloven dat alles in de eerste versie ge?ntroduceerd gaat worden, maar we gaan ons best doen.

Ben je werkzaam bij een organisatie of bureau in de dance-industrie en geinteresseerd om eens om tafel te zitten?
Neem dan contact op met Patrick Bunskoek of Thomas van Gulick .

Bedankt!

Share |