Feestjes met een dresscode in februari

De tijd gaat hard. Zo sta je los te gaan met Oud & Nieuw en zo zit je alweer bijna in de maand februari! In samenwerking met Amber Schutte van dresscode.?nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die een keer in een andere outfit naar een feestje willen gaan.

Zaterdag 4 februari - B.I.T.C.H.
Om februari maar meteen goed te beginnen kun je het eerste weekend al uitpakken met je dresscode. De organisatoren van Crazyland organiseren op zaterdag 4 februari opnieuw een heerlijke editie van B.I.T.C.H.. Ook deze editie kun je weer losgaan op verschillende muziekstijlen zoals: House, Techno, Techhouse, Progressive en Trance. B.I.T.C.H. staat bekend om zijn opvallende dresscode.?nl en ook deze editie moet je even diep graven in je kledingkast. De dresscode.?nl is met de volgende keywords alles behalve Casual: Lak, leer, rubber, latex, metaal, pvc, PU leer. Oftewel: wees creatief, maar meteen ook sexy. Je kunt de keywords voor een deel verwerken in je outfit of gaan voor een outfit die geheel uit latex bestaat. Tegenwoordig heb je bij veel winkels broeken die van leer lijken te zijn. Dit zou een goede basis zijn. B.I.T.C.H. staat bekend om de goede sfeer met veel entertainment en de mooie aankleding. Ook deze editie is weer in North Sea Venue in Zaandam.

Zaterdag 4 februari - Sexy Crazy Cool
Ga je liever voor een minder serieus feestje? Prima, want zaterdag 4 februari geeft Sexy Crazy Cool je alvast een voorproefje van het Carnavalsseizoen. Met hun Carnavalseditie in het Maassilo in Rotterdam belooft het weer en te gek feestje te worden. De dresscode.?nl is niet streng, maar wel verplicht. Dit is de avond dat je je dromen kunt waarmaken en je verkleedt kan gaan als iets of iemand die je altijd al had willen zijn. Denk er wel aan dat je de gehele avond moet dansen en dat een compleet dierenkostuum misschien niet het meest ideale carnavalspak is. Zorg ervoor dat je overdressed bent. Dit betekent bij de vrouwen naast hun outfit ook nog opvallende accessoires of wie weet zelfs wel schmink. Met een uitgebreide line-up inclusief nieuw geluid van de Talent stage kun je de hele avond dansen op House en Latin. Een echte carnavalskraker dus!

Vrijdag 10 februari - Confetti Rave.
Zin om even helemaal los te gaan en een hele avond te rammen? Animalize en Stuiterbeesten organiseren vrijdag 10 februari Confetti Rave. Een avond vol carnaval, confetti, polonaises en de muziekstijlen: Hardstyle, Freestyle, Jump en Trap. De organisatie zegt dat dit een mix gaat zijn van Pussy lounge en X-Qlusive Holland XXL, maar dan in het klein. Het wordt een avond om niet snel te vergeten en daar hoort een passende dresscode.?nl bij. Het thema is carnaval, maar met een sexy randje. Dus voor de vrouwen is een zuster of politiepakje een leuke carnavalsoutfit. Denk hierbij aan nepwimpers en een felrode lippenstift. Als je niet verkleed wil, mag je jezelf best overdressen. Ga voor kant, glitters of een strak cocktailjurkje. De mannen hebben wat minder strenge regels. Zorg dat je er verzorgd uitziet. Een dierenpak is bij dit feestje niet de meest geschikte carnavalsoutfit. Ga voor een wat stoerdere outfit zoals: soldaat, marinier of gewoon in een hele vette casual outfit. Confetti Rave is dit jaar in El Corazon in Roosendaal.

Zaterdag 18 februari - Zer00's Heroes
Zin in een avondje meezingen? Dan is Zer00's Heroes een feestje waar je naartoe moet! Deze avond staat helemaal in het teken van alle hits uit het jaar 2000. Denk aan Pharrell, Beyonc?, Gigi D'Agostino, Justin Timberlake, The White Stripes, Franz Ferdinand of Britney, ze komen allemaal voorbij. Op de pagina geeft de organisatie gezegd: you better look good on our dance floor. Maar welke dresscode past hierbij? Ga deze avond voor een casual, maar feestelijke outfit. Dus een zwarte, spijkerbroek met een opvallend shirtje of een kanten blouse met een leren broek. Een dresscode als Casual Chic of Urban zijn goede dresscode.?nl om inspiratie op te doen. Het feestje is niet al te serieus, dus je kleding hoeft dat ook niet te zijn. Mannen kunnen ook voor een shirt met een foute tekst gaan. Wie weet heb je wel iets typisch uit het jaar 2000, dan zit je helemaal goed! Zer00's Heroes is op 18 februari in de Patronaat in Haarlem.

Zaterdag 25 februari - Het Partycarnaval
Aangezien Februari de maand van het Carnaval is, zijn er vele feestjes met het carnavals thema. Kon je aan het begin van de maand niet naar Sexy Crazy Cool? Dan is er gelukkig nog een carnavalsknaller in februari: Het Partycarnaval in het Sieraad in Amsterdam. Een editie die door de vele organisatoren een mix van gekkigheid, goede muziek en een gezellige sfeer zal zijn. De dresscode.?nl is natuurlijk: verkleedkleding. Dit betekent dat je eigenlijk in elke outfit mag komen die je je kunt bedenken. Het is wel handig om een outfit te kopen, omdat de kans dat je gehuurde kostuum het niet gaat overleven, sterk aanwezig is. De organisatie bereid je namelijk voor op een avond vol confetti, rondvliegend bier en andere te gekke extra's. Een feestje waar je waarschijnlijk van het begin tot het eind aan het springen bent en dat op een van de leukste locaties van Amsterdam.
Share |