25 jarig jubileum Dance 2 Eden wordt groots gevierd

Op 11 februari vieren we dat we alweer 25 jaar deel uitmaken van de geschiedenis van de Hardcore. En alleen al om de line-up wil je ons verjaardagfeestje echt niet missen!

Line-up
Area 1
(1992 - 1999)Bass-DBuzz FuzzChosen FewDanoFrantic FreakGizmoLeviathanParalizerPavoPetrovRobRuffneckThe PhilosopherVinceLive: MD&AMC: Da Mouth of MadnessMC: JoeArea 2
(2000 - 2017)Enzyme XFuryanHeadbangerJDANosferatuPredatorScott MartenSequence & OminousThe ViperUnexist Live: N-VitralMC: Axys
The Vault: Nooit eerder vertoonde videobeelden Dance 2 Eden 1992!

In 1992 had de net opkomende hardcore een negatieve associatie. De kans was groot dat de gemeente de vergunning zou intrekken als we een hardcorefeest zouden organiseren dat bijvoorbeeld 'Road to hell' zou heten. Om toch hardcore te kunnen programmeren kozen we een tactische naam voor ons eerste feest: Dance to Eden. Een dans naar het paradijs. Een flyer met een jongen en meisje met bloemen maakte de misleiding compleet. Alles om de vergunning veilig te stellen, zodat de gemeente geen argwaan zou krijgen en zou denken dat het om hardcore ging. Blijkbaar hadden ze bij de afdeling vergunningen geen verstand van DJ's, want de truuk werkte! Op 4 juli 1992 vond het feest Dance to Eden plaats in een ramvolle Vechtsebanen. De line-up: Dano, Buzz Fuzz, The Prophet, Neuv.In ons archief vonden we een VHS met daarop een uur lang videobeelden van ons allereerste feest.

Pak je popcorn en kijk 'm hier onder!

Heb jij je ticket al in the pocket?
Heb jij je ticket al in the pocket? Voor maar ? 25,- ben je erbij! Haal 'm snel op dance2eden.?nl. Liever een hardcopy ticket? Dan kun je terecht bij een van de vestigingen van Primera.

Nieuwe battle aangekondigd
Vorige week kondigden we Dano vs Chosen Few aan als eerste battle. De volgende back 2 back die we bekend maken gaat tussen scratchmasters Unexist in The Viper. Ze nemen het tegen elkaar op in area 2. Als dat geen vuurwerk wordt!
Share |