Salsa Breeze

Op 5 februari is het weer tijd voor Salsa Breeze; the best of Latin and Urban music in one dance party at Beachclub Sunrise Aquabest. Een uniek concept in het zuiden van Nederland. Een stijlvolle beachclub, een multicultureel publiek en vier verschillende danszalen smelten samen tot ??n superzwoele breeze. Kom, dans en geniet bij Salsa Breeze!

Salsa Breeze
Salsa Breeze is al bijna 10 jaar elke eerste zondag van de maand vaste prik voor veel dans- en urbanliefhebbers uit het hele land. Met de combinatie van 4 danszalen op een unieke zomerse locatie is Salsa Breeze uitgegroeid tot een van de grootste latinfeesten van Nederland.

Salsa Breeze
salsa, mambo, merengue, bachataHerbLalo RyadKizomba Breeze
kizombaCuchi CuchiJack Walter Correia Bachata Breeze
bachataFreddyLatin Mania Latin ProUrban BreezeBenny DineroMeditoPrimeTenkoMC: Mr Kal El
Organisatie
Salsa Breeze wordt georganiseerd door Salsa Sensation Dansschool in samenwerking met YZZO Events. Salsa Sensation is een van de grootste salsa dansscholen van Brabant, biedt elke week twee dansavonden en organiseert verschillende salsafeesten zoals Breeze Festival, Tropicalia en Alegria Festival. YZZO is een evenementenbureau met een grote passie voor het cre?ren en organiseren van workshops, events en uitjes. Dansworkshops, vrijgezellenfeesten en personeelsuitjes, YZZO regelt het van concept tot uitvoering.
Share |