Line-up Solid Kingsday 2017 bekend

Grote namen als Radical Redemption, B-Front, Partyraiser en Dustructive Tendencies staan op 27 april op het meest beruchte Koningsdag festival van Nederland: Solid Kingsday. Voor de tweede keer zal het festival plaatsvinden op het ruwe en stoere P3 bij het Kyocera station, met dit jaar ook een uitgebreide hardcore en freestyle programmering.

Na de bekendmaking van de artiesten in 2 delen is de kogel nu echt door de kerk. De line-up voor Solid Kingsday 2017 is bekend. Op de mainstage staat Radical Redemption, wie met zijn The One Man Army de Heineken Music Hall in Amsterdam compleet wist uit te verkopen. Op Solid krijgen we wat we van hem gewend zijn: harde beats en een set van wereldformaat. Bekend van zowel zijn duistere als uplifting sound is B-Front, een icoon in de hardstyle scene en ook aanwezig op Solid. Andere namen die komen knallen zijn Sub Sonik, D-Sturb, Act of Rage, Rebelion, Bass Chaserz, Phuture Noize & Adrenalize

Area 2: Hardcore
Voor wie het net een tandje harder mag, wordt het gloednieuwe Hardcore stage aan het festival terrein toegevoegd. Ze zijn niet vies van een botje beuken en snoeiharde beats: Partyraiser, Destructive Tencencies, F.Noize, Andy the Core & Spitnoise laten de grond trillen op 27 april. Voeg daar DRS, Crossfiyah, Sjammienators vs The Demon Dwarf, Tharoza en Access One aan toe en de hardcore line-up is compleet.

Na het succes van de eerste editie in 2016, ondergaat het festival een grote groei met een 3e freestyle area, gehost door Rebl City. Waar bezoekers los kunnen gaan met Outsiders, Darkraver, Panic, Luna, Dr. Rude, Freestyle Maniacs, STTRBSTN en Vlado.

Over Solid Kingsday
Solid Kingsday 2017 staat volledig in het teken van het grootste Oranje kartel wat Nederland ooit heeft gekend: Las Naranjas. Waan je in de spannende wereld van het kartel waar de dikste tracks je om de oren vliegen en trouwe volgelingen hun loyaliteit bewijzen aan d? leider van de Oranjes: Willem Alexander, El Patr?n de las Naranjas.

Line-up
Mainstage
HardstyleAct of RageAdrenalize B-FrontBass ChaserzD-SturbPhuture NoizeRadical RedemptionRebelion Sub SonikStage 2
HardcoreAccess OneAndy The Core CrossfiyahDRS Destructive Tendencies F. N?IzE PartyraiserSjammienatorsSpitnoiseTharozaThe Demon DwarfArea 3
FreestyleDarkraverDr. RudeFreestyle ManiacsLunaOutsidersPanicSTTRBSTNVlado
Share |