House Nation

Trance Nation met Paul van Dijk 28 januari 2017
Over 5 weken is het al weer zo ver, dan neemt 'Trance Nation presents We Are The Future' je mee naar de vertrouwde Trance sound, zonder gezeur en zonder poespas. In ??n trip door naar een weergaloze trance belevenis de hele avond lang. Voorzien van de beste trance namen uit de scene beloven we dat deze editie van 'Trance Nation' er eentje wordt om nog lang te blijven herinneren.

Tussen 22:00 en 07:00 staan de grootste trance namen klaar om te zorgen dat de fans krijgen wat ze willen, verdeeld over 2 verschillende areas.
Op de mainstage staan niemand minder dan PAUL VAN DYK, Ace Ventura, DJ FEEL, Jerome Isma-Ae & Chris Cortez (Trance Nation resident).
In de tweede area zullen Mohamed Ragab, Chris Metcalfe, Alessandra Roncone, DAN THOMPSON & DRYM je tot een muzikaal hoogtepunt brengen!

Voor de kenners van Trance Nation kennen is het al bekend dat de organisatie altijd groot uitpakt met spectaculaire licht- en laser shows. Ook deze editie zullen wij onze gasten niet teleurstellen en proberen wij uiteraard de vorige edities te overtreffen met een dikke stage.

Artiesten Trance Nation
Paul van Dyk wie kent hem niet Der Meister is bekend van zijn vele productie's waaronder de wereld bekende track " For An Angel". Naast het maken van muziek heeft Van Dyk een wereldwijd radioprogramma, Vonyc Sessions. Trance Nation is trots dat Paul van Dijk zijn eerste gig in NL na zijn ongeluk februari 2016 op deze editie zal hebben.
Jerome Isma-ae, deze Duitse Producer / DJ heeft een van de meest unieke en onderscheiden progressive sounds, een combinatie van invloeden van trance en techno met vooraanstaande drumpatronen en basslines.
Ace Ventura is ??n van de leading artiesten in de trance en progressive scene. Zijn muziek staat continue bovenaan in de hitlijsten en hij toert voortdurend over de wereld headlining op alle grote internationale festivals.
Chris Cortez is naast de resident, Mr. trance Nation himself. Gestart in de jaren '90 en nog steeds druk bezig met draaien en produceren van tracks. Hij heeft een sprong voorwaarts gemaakt de laatste jaren in de Nederlandse trance scene.
DJ Feel zal zijn Nederlandse debuut laten plaatsvinden op Trance Nation, wij vinden het een grote eer om dit megatalent als eerste organisatie in NL te presenteren.
Mohamed Ragab (FSOE) Egyptische geboren en getogen Mohamed Ragab. Mohamed is bekend van het wel bekende FSOE label van Aly & Fila
Chris Metcalfe Er is weinig dat niet kan worden gezegd over de Engelse DJ Chris Metcalfe. Chris is woonachtig in de UK en in o.a. resident van Gravity Zero in Dubai.
Alessandra Roncone bekend van het Extrema Label en een van Italiaans afkomst artiest.
Dan Thompson is een Engelse producer & DJ, voornamelijk bekend van het Coldharbour label.
Drym duo (ex-Dart Rayne & Yura Moonlight) gecre?erd door 2 vrienden die hun dromen volgden. Bekend door tracks zoals Silhouette, Stole The Sun en Athena.

Tickets & VIP
De earlybird tickets zijn reeds uitverkocht, maar met een Mid-bird ticket betaal je slechts ? 29,50 voor Trance Nation. Koop je ticket voordat het te laat is!
Op Trance Nation is een VIP-area vanwaar je van aangename hoogte van het feest kunt genieten. Er worden hier ook hapjes en ijsjes rondgebracht en bij binnenkomst ontvang je een glas bubbles. Deze tickets zijn ? 49,50.
Als laatste is er nog een speciaal VIP Unlimited ticket, welke naast de inhoud van het reguliere ticket toegang geeft tot een open bar waar je de gehele avond gratis onbeperkt kunt drinken.
Koopje tickets voordat het te laat is www.trance-nation.nl

Complete line-up
Ace Ventura Alessandra Roncone Chris CortezChris Metcalfe DRYM Dan Thompson FEEL Jerome Isma-Ae Mohamed Ragab Paul van Dyk
Share |