MOH Radio Top 100 Live Show sluit 2016 'in a hardcore way' af

Heb jij altijd al een Hardcore Radio uitzending bij willen wonen? Dan is dit jouw kans! Op 28 december 2016 kun je aanwezig zijn bij de live uitzending van de MOH Radio Top 100 vanuit de pop-up radiostudio in de North sea venue.

Benieuwd wat je te wachten staat? Complete chaos, als het aan de artiesten ligt tenminste! Onder andere Noize Suppressor, Dr. Peacock, N-Vitral, Mad Dog, F. N?IzE & Drokz vs Akira zullen tussen de bekendmaking van de Top 100 door samen met ons de North sea venue op z'n kop te zetten!

Jouw set op Hardcore Radio?
Daarnaast krijg je nu de kans om jouw DJ set te laten horen aan heel hardcore liefhebbend Nederland, namelijk in een uitzending van Hardcore Radio! Neem een USB-stick mee met daarop je mix en zorg dat je hem inlevert bij de MOH Merchandise Stand in de North sea venue.
*Zorg ervoor dat je op de USB ook een word/excel bestandje upload met je NAW gegevens en artiestennaam.

Exclusieve Merchandise sale
Ook zullen er een hoop exclusieve Masters of Hardcore items in de sale gaan, dus mis jij nog dat ene shirt of album? Kom dan zeker even langs!

Win!
Natuurlijk zijn ze erg benieuwd wie volgens jou op #1 van de MOH Top 100 eindigt. Na het scannen van je ticket kun je een lootje in leveren met hierop jouw nummer ??n track van 2016. Onder alle juiste antwoorden verloten ze 2x een MOH merchandise pakket ter waarde van ?100,-

Dus adem jij hardcore? Dan mag jij deze exclusieve live show van de MOH Radio Top 100 niet missen!

Timetable & meer informatie zijn te vinden bij: http://bit.ly/2hrhuTz
Share |