ONGPST is 3 jaartjes jong

Terug van weg geweest is het de hoogste tijd om Vrijdag 13 Januari de boel weer is puberaal te bevlekken in de 7de hemel die men Paradiso noemt. In 2017 doen we niet aan slappe hap en vroegtijdige lozing maar staat Ongpst opnieuw klaar voor een nieuw jaar net te hard door rossen, tongen met de verkering van je ex en jezelf onbeschaamd als slet door het Amsterdamse nachtleven te drukken. We zijn er weer en we zijn er hard.

3 jaartjes jong, voel je niks van zeggen ze wel is. Daar gaan wij ook van uit als je het niet hebt over die volwassen kater die je in je bed treft the morning after. Een goed feestje typeert zich naar oud Ongpste begrippen ook in overmatig promillages tikken, de fuk weten wie en hoe die hete stoot in je bed gekomen is en natuurlijk schijt aan alle vormen van maatschappelijke conventies. Daarom hebben ongeveer elke vorm van sekc uitgenodigd om dit biggetje te wassen. Buiten Alle gezelligste partijen van Amsterdam die onze maat-staaf komen vergroten hebben we ook nog is de geilste line-up van ons maagdelijke 2017.

Over Primeurs gesproken. Ongpst zou haar naam niet waarmaken als we niet wat unieks geregeld hadden, want voor alles is een eerste keer.
Net als het optreden van misschien wel Nederlands meest OG rapper Kempi. Net als wij een tijdje van de radar komt deze heavyweight de boel slopen met tracks nieuw en oud en mogen wij de kickoff geven van zijn comeback, #sostoked! Natuurlijk zijn onze vriendjes Iliass op de Beat er, Jody Bernal is er, Team ongpst is er en de hoeveelheid schijt aan alles zal de hele boel wel zodanig los gooien dat we de hele Paradiso uit haar voegjes kunnen trekken.

Dus. Trek zoals altijd wat leuks uit, Schroom je niet je goede voornemen voortijdig door de wc te spoelen en trek die visnet-panty maar weer uit de kast want we moeten weer. Ongpst is in 2017 aanwezig als Fck en reken maar van jetje dat de slechte tentamen cijfers dit jaar volledig te danken zijn aan de partij rete-hard gaan die Ongpst je van je krukje laat glijden. Tot Vrijdag 13 Januari. Hou het nat.

Love en kus op je frummeltje
Share |