Soixante Neuf 026

Kerst moet je met familie en vrienden doorbrengen en vaak lukt dit niet op een vooravond. Maar, nadat je op zondag 25 december met je familie je buik hebt volgegeten, spreek met je vrienden af om in Luxor live lekker te genieten van elkaars aanwezigheid en de beste urban tunes tijdens Soixante Neuf 026! Met als kerstcadeau van ons aan jullie, niemand minder dan Jayh Jawson himself. Met teveel hits op zijn naam om nog langer aan jullie te hoeven voor te stellen, komt de living legend jullie entertainen.

Daarnaast zijn er alleen maar toppers achter de draaitafels. Zo zijn de Arnhemse deejay bazen Prime en Styles hier met kerst! En komt het nieuwe fascinerende deejay duo Black attack ook richting het oosten. Dit is nog lang niet alles! Waarom niet?! Omdat dit Soixante Neuf 026 is, baby!

Soixante Neuf 026 heeft als doel om Arnhem op zijn kop te zetten! En dat is op Eerste Kerstdag, zondag 25 december zeker het geval. Met trots presenteert Soixante Neuf 026 de line up voor de aankomende editie:

Live on stage:

Jayh Jawson
(Bekend van: "Ballon (Offici?le Urban Music Anthem)" " ft. Broederliefde
& SBMG "Claimen", "Mijn Baby", "Mijn Alles" )

Deejays:
Prime // Styles
Black Attack (Rodney Music + Charro)
SMP // Beatcalculator

Hosted by:
Chaos


Soixante Neuf 026 is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn/haar trekken kan komen. Uitstraling boven imago, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen naar een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!


Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de website soixante-neuf.?nl . De hosting wordt gedaan door* Isis* (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!
Share |