Urban meets EDM tijdens nieuw festival Dillih.

Event-organisator ALDA lanceert op 4 maart 2017 een nieuw festival in RAI Amsterdam: Dillih.? The Biggest Mansion Party. Het festival, dat een fijne mix is van de hedendaags populairste muziekstromingen Urban en EDM, is een samenwerking met Creative Director Timor Steffens. De internationaal befaamde creatieveling werkte het afgelopen decennium samen met de allergrootste artiesten ter wereld en was onderdeel van de meest spectaculaire shows op alle continenten. Dit inspireerde hem om deze ervaringen samen te brengen in eigen creatieve, spectaculaire shows met internationale allure. Samen met geboekte artiesten als Broederliefde, Kris Kross Amsterdam. Sunnery James & Ryan Marciano en Tinie Tempah haalt hij het concept van The Biggest Mansion Party voor het eerst naar Nederland. De ticketverkoop van Dillih. start aanstaande donderdag, 22 december.
Timor Steffens
Dillih. is een samenwerking met Creative Director Timor Steffens, bekend van zijn samenwerkingen met wereldsterren als Michael Jackson, Beyonc?, David Guetta, Madonna, Chris Brown en Rihanna. Daarnaast is hij intensief betrokken bij de ontwikkeling van diverse internationale, creatieve televisie formats. Vrouwen als Beyonc?, Janet Jackson en Madonna vormen de inspiratie voor de creatie van Timor. Dillih. is hiermee een ode aan grootse, krachtige en iconische vrouwen en hen die zij om zich heen verzamelen. Timor is verantwoordelijk voor de gehele creatieve invulling van het festival. Van show tot d?cor en natuurlijk choreografie. Het is de eerste keer dat de befaamde Creative Director op een dergelijke manier betrokken is bij de ontwikkeling van een concept voor een festival.

Area's
Bezoekers van Dillih. wanen zich in een gigantische Mansion; zoals men die veelal alleen van films, social media van sterren en programma's als MTV Cribs kent. De verschillende, soms verborgen, area's zijn elk opgebouwd uit een eigen 4D Mansion-experience en kennen een eigen ritme en flow. Zo genieten bezoekers in de Living Room van voornamelijk DJ performances met een hoog entertainmentgehalte, hangt er in de Backyard een meer relaxte vibe met veel pop-up entertainment en een sterke focus op urban en is de Studio d? plek om DJ sets van gevestigde namen ?n nieuw talent te ontdekken.

Urban meets EDM
De genres die bij Dillih. centraal staan, illustreren de hedendaagse populaire muziekstromingen en lopen zeer uiteen, van hiphop tot EDM. De line-up bestaat onder meer uit Ape Drums, Boaz van de Beatz, Broederliefde- die recentelijk een MTV-Award won voor Best Dutch Act-,DJ Chuckie, Diztortion, Hasse de Moor, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Real El Canario, Sevn Alias, Shermanology, Sunnery James & Ryan Marciano en Tinie Tempah. De volledige line-up wordt de komende tijd gefaseerd gereleased via de offici?le website en offici?le social kanalen.

Voor meer informatie: www.dillih.com
Share |