Mr. Belt & Wezol's Music Club steunt Serious Request

Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol ondersteunt 3FM's Serious Request met een eigen event, aanstaande donderdag 22 december in de Graanbeurs, Breda. Tijdens dit feest draaien ondermeer dj's Sam Feldt, Mike Williams, Pep & Rash, Joe Stone en Ferreck Dawn kosteloos voor het goede doel.

Serious Request is het jaarlijkse hoogtepunt van 3FM, waarbij een week lang geld wordt ingezameld voor het goede doel door uit te zenden vanuit het welbekende Glazen Huis. Zoals gebruikelijk zijn er rondom Serious Request talloze acties en evenementen om extra geld in te zamelen; bekend Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol draagt ditmaal ook zijn steentje bij.

Mr. Belt & Wezol kan worden beschouwd als ??n van Nederlands meest populaire dj-duo's, mede dankzij hun grote hit 'Somebody To Love' vorig jaar, een regelrechte zomerhit die wereldwijd door de grootste dj's werd opgepikt. Begin dit jaar wonnen ze in Miami nog een International Dance Music Award (IDMA) voor Best Breakthrough Artist, en aanstaande vrijdag 23 december brengen ze hun nieuwste single uit, een remake van Earth, Wind & Fire's disco classic 'Boogie Wonderland'. De hilarische teaser video van deze plaat is hier te bekijken: https://youtu.be/uf5dbkam_LM

Mr. Belt & Wezol's Music Club
In aanloop naar deze release presenteert het tweetal eerst een speciale editie van Mr. Belt & Wezol's Music Club, een concept waarmee ze afgelopen zomer al meerdere events brachten, ondermeer met een eigen area op Dance Valley.

Voor deze Serious Request-editie hebben ze een flinke lijst dj-vrienden uitgenodigd, die allemaal kosteloos komen draaien - alle opbrengsten van de avond gaan naar het goede doel.

"We wisten voorheen nog niet dat een longontsteking zo'n groot probleem was op de wereld. Er gaan jaarlijks meer dan 900.000 mensen dood aan een longontsteking. Dat is toch bizar? Als wij dan samen met onze dj-collega's geld op kunnen halen voor deze mensen dan doen we dat graag!"

"Op 22 december gaan wij daarom samen met onder andere Sam Feldt, Mike Williams, Pep & Rash en natuurlijk wij, Mr. Belt & Wezol het dak eraf feesten in de Graanbeurs in Breda. Feesten voor het goede doel! Dat klinkt goed toch? Toegang tot het event kost slechts 10 euro en we gaan door tot in de late uurtjes!"

GraanbeursBoazFerreck DawnJoe StoneLVNDSCAPEMike WilliamsMr. Belt & WezolPep & RashRedondoSam FeldtZonderlingDe SpockBoris SmithFunkerman
Share |