Taste-it! The Reunion

Oh jawel, je leest het goed. Taste-it! Is terug! Niet voor altijd, niet voor heel vaak, maar wel voor nu! De oorspronkelijke initiatiefnemers hebben de koppen bij elkaar gestoken en zorgen nog ??n keer dat de avond die je je favoriete DJ gewoon naar Purmerend haalde terug komt. Zo'n avond die niet vroeg genoeg kon beginnen! Die avond waar je al weken naar uitkeek.

Line-up
Geloof het of niet, het is alweer tien jaar geleden dat Taste-it! real house music naar Purmerend haalde. Een overweldigende eerste editie overrompelde iedereen in 2006 (!) en groeide in sneltreinvaart uit tot een begrip in de stad. En niet veel later ook daarbuiten, want Taste-it! was na 2008 definitief de P3 ontgroeid en heeft vervolgens jarenlang gefloreerd met uitverkochte edities in o.a. Bloomingdale, De Lichtfabriek, Patronaat Haarlem & Sand. Al die jaren was het recept eenvoudig: alles draaide om muziek. Een vaste kern DJ's waaronder Sunnery James & Ryan Marciano, Erick E, ROOG & Luci?n Foort werd bijgestaan door live artiesten als Jethro Angkotta (percussion) & Andy Sherman (vocalist). Artiesten die als geen ander de kunst verstonden om een publiek op te zwepen en naar grote hoogten te brengen.

Op 28 januari keert Taste-it! eenmalig terug naar waar het allemaal begon. Met trots kan de organisatie vermelden dat veel helden van toen aanwezig wilden zijn, zodat je op 28 januari kunt genieten van grootmeesters als Erick E en Luci?n Foort! Maar ook local hero Bas White is er weer bij, net als D-Vario die samen met Joshua Walter de kleine zaal zal vullen met classic tunes en vintage R&B en hiphop sounds. Speciale aandacht vraagt de organisatie echter voor Jethro Angkotta, de vaste percussionist van Taste-it!. Hij raakt zijn trommels bijna niet meer aan, maar voor Taste-it! maakt hij graag een uitzondering.

Dus heb je zin in een ouderwets avondje in de P3? Met de beste beats van toen en de mensen waar het vroeger altijd gezellig mee was? Scoor dan nu je ticket bij Ticketscript en zorgt dat deze re?nie legendarisch wordt!
Share |