Friendzone met Blacktie Xmas Special in Westerunie

Na bijna anderhalf jaar uitverkochte edities in de Bitter is het nu tijd om champagneglazen vast te houden van jouw bae, pumps vasthouden omdat haar voeten pijn doen en natuurlijk proberen te escapen uit de Friendzone. Ruim 850 friendzoners onder ??n dak in de WesterUnie. Friendzone gaat on tour en dit wordt een hele speciale. Nee, ze vertrekken niet uit Bitterzoet er komt gewoon veel meer moois. Join dit avontuur.

Deze hele speciale kersteditie van Friendzone zal de boeken in gaan als de mooiste van 2016. Iedereen komt mooi gekleed (hoeft niet perse blacktie) om de avond van hun leven te hebben. De muziek is een heerlijke mix van hip-hop, R&B, eclectische sounds en veel meer. Alamaison is van alle markten thuis en zal een hoop gezelligheid meenemen. FLAVA is een vaste waarde op Friendzone en weet het publiek goed los te krijgen van nieuw naar oud en all for the ladies. Lee Millah maakt zijn debuut bij Friendzone, maar de Rock The Boat man weet van wanten, Quinty is die opkomende female dj superstar, maar zij weet hoe je een zaal gek maakt. Mister Jay-B, topfit, superatleet gaat werken aan jullie conditie. Wendy J komt 2017 overnemen en zal je never teleurstellen. Brobergh...tsja twee sexy boys in a booth en muzikaal feestjes bouwen is hoe ze doen. Dit alles onder leiding van gentleman Sir Galaxy die de mic warmhoudt en zijn Barry White stem door de zaal laat galmen.

In het kort: Muzikaal zit je wel goed deze avond, qua publiek zit je goed en dit is de allerbeste manier om eindelijk uit die Friendzone te stappen.

Line-up
AlamaisonBroberghFLAVAJay-BLee MillahOh My LouQuintyWendy JMC: Sir Galaxy
Tickets bestel je bij Ticketscript.
Share |