Jey Daniel invites Pan-pot

Vrijdag 16 december komt het legendarische duo Pan-Pot terug naar de tunnel om een onvergetelijke uitgebreide set neer te zetten! Het Duitse duo staat onder andere bekend om hun populaire releases op labels als Mobilee, Watergate en hun eigen Second State.

Sinds de samensmelting van het gouden duo Tassilo Ippenberger en Thomas Benedix in 2005, hebben zij een dominante positie binnen de moderne technowereld weten te veroveren. Een belangrijk moment, wat wellicht de doorslag gaf in de carri?re van Pan-Pot, was de release van het album 'Pan-O-Rama' op Mobilee in 2007. In de loop der tijd volgden op dat label nog vele releases en ook brachten ze onlangs een EP uit op Mood Records en hun gloednieuwe EP "Solance" op hun eigen label Second State.

Hun visie, passie en onuitputtelijke liefde voor muziek heeft hen gedreven naar de grootste techno walhallas in de wereld als Awakenings, HYTE, Berghain, Watergate, Space, Amnesia en niet te vergeten TOFFLER! Afgelopen zomer stonden ze ook bij Amnesia in Ibiza waar ze een maar liefst 6-uur durende set neer wisten te zetten.

Joey Daniel haalde Pan-Pot al eerder naar TOFFLER in 2013 en na ruim drie-en-een-half jaar mogen ze eindelijk weer terugkomen om er samen met de van oorsprong Rotterdammer een onvergetelijke nacht van te maken.
Share |