Modular terug in Factory 010

Zaterdag 4 februari keert Modular terug in Factory 010. Na een succesvolle 2016 editie nodigt de organisatie in 2017 onder andere ?me en Job Jobse uit op de 10e verdieping van de Maassilo.

De Factory 010 zal voor de tweede keer het decor zijn voor Modular. Deze editie neemt de organisatie niet twee maar drie zalen van de locatie in gebruik. De hoofdzaal staat volledig het teken van een exclusieve samenwerking tussen Modular resident Job Jobse en de Duitse mede-oprichter van muzieklabel Innervisions; ?me. De twee zullen met een combinatie van zowel solo- als back-to-back sets minimaal zes uur lang het publiek meenemen op hun muzikale reis. Modular DJ's verzorgen de opening.

De tweede zaal wordt gehost door het Haagse Intergalactic FM. Verwacht in deze zaal de sfeer die kenmerkend is voor hun underground evenementen; een minimum aan licht, veel rook en stroboscopen. Natuurlijk staat oprichter I-F achter de draaitafels, hij heeft o.a. lokale cultheld David Vunk uitgenodigd. De Russische Gesloten Cirkel doet een exclusief live optreden en disco-koning Loud-E maakt een zeldzame comeback.


De intieme derde zaal zal worden omgedoopt tot tropical basement, met de exotische sounds van Woody, Afrobot en Nino From The Woods.

Area 1Job JobseModular?me Area 2David VunkI-FLoud-E Live: Gesloten Cirkel Area 3AfrobotNino From The WoodsWoody
Tickets bestel je bij Ticketscript.
Share |