Extrema outdoor Belgium lanceert haar ticketverkoop voor 2017

Extrema Outdoor Belgi? heeft net de datum van haar festival voor 2017 vrijgegeven. Het elektronische muziekfestival gaat door in het Pinksterweekend, van 2 tot en met 4 juni 2017 aan De Plas in Houthalen - Helchteren. Op 20 December om 18u30 start de Pre Line Up ticketverkoop. Tot aan het moment dat de line up wordt bekendgemaakt zijn alle tickets ?10 goedkoper. Het wordt de grootste affiche in de geschiedenis van het festival.

"We kunnen bijna niet wachten met de namen bekend te maken, zo opgewonden zijn we!', aldus Ugur Akkus, de organisator van het festival. "Dit jaar hebben we echt de allerbeste line up sinds het begin van het festival. Meer dan 100 artiesten spelen op 7 verschillende stages gedurende het verlengd Pinksterweekend begin juni."

Nieuw dit jaar is dat je vanaf de start van de ticketverkoop ook al bungalows kan reserveren. "Het afgezonderd bungalowpark op het domein van Molenheide kende vorig jaar een ongelofelijk succes. Dit jaar hebben we het aantal bungalows verdubbeld en worden ze tegelijk met de reguliere tickets te koop aangeboden. Het wordt een echt Extrema dorpje daar."

De ticketverkoop start op dinsdag 20 december om 18u30 stipt op www.xofestival.be. Extrema Outdoor Belgium gaat door in het Pinksterweekend van 2 tot en met 4 juni 2017 aan De Plas in Houthalen - Helchteren. Alle info vind je steeds terug op www.extrema.be. Je hebt al een Pre Line Up Ticket voor vrijdag vanaf ?29 en een Pre Line Up Weekend Ticket vanaf ?99. Na het bekendmaken van de line up betaal je ?10 meer per ticket!
Share |