Soixante neuf 074

Een goed begin is het halve werk, dus zorg dat je een flitsende start maakt in het jaar 2017 samen met al e vrienden bij Soixante Neuf 074 NYE in de Loft xl te Hengelo! Zorg dat jullie erbij zijn op zaterdag 31 december. Na thuis te hebben geproost, staat Loft XL tot jullie beschikking voor een knallende oud & nieuw party!

Niemand minder dan de enige echte Keizer komt het nieuwe jaar met ons allen inluiden op zaterdag 31 december. Keizer is al enige tijd een gevestigde naam in de scene, die menig vrouwenhart sneller doet kloppen. Met zijn nieuwe hit "Plus Min" is hij op YouTube wederom niet te stoppen, dus kom naar

Loft XL om samen met Keizer ?n met je friends nog een keer af te tellen!

Deze NYE belooft een hoogstaand spektakel te worden met de lekkerste tracks, top acts en dope deejays! Oud & Nieuw hoort te knallen, dus reken maar dat er flink gefeest gaat worden! Naast "*de keizer" hebben we de heren van Smash & Aries die met hun dikke hit "bubblin queen" de clubs in Nederland zwaar hebben veroverd het afgelopen jaar. Uiteraard is de 69 resident Mitchell Supreme aanwezig, maar ook de belofte voor 2017 Black Attack. Dit is er ??n om weer niet te missen!

Soixante Neuf 074 NYE heeft als doel om Hengelo op zijn kop te zetten! En dat is met oud & nieuw op zaterdag 31 december zeker het geval. Met trots presenteert Soixante Neuf 074 NYE de line up voor de aankomende editie:

Live On Stage:
Keizer
(Bekend van "Omlaag" ft. Freddy Moreira & Gio, "Plus Min" ft. Jonna Fraser, Kempi & I am Aisha, "liever Alleen" en "Keizer Koning Admiraal")

The Deejays
Smash & Aries // Mitchell Supreme
Black Attack] (Rodney Music & Charro)
EXCLU // Divano & Vieira

Hosted by
Lirical

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de website oixante-neuf.?nl en de Soixante Neuf 074 NYE Facebookpagina. De hosting wordt gedaan door Nikki (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!
Share |