Armada Music en Cloud 9 Music slaan handen ineen met Alpe d'HuZes in strijd tegen kanker

Alpe d'HuZes, het evenement dat keer op keer heel Nederland verenigt in de strijd tegen kanker, heeft er een nieuwe medestander bij. De Nederlandse platenmaatschappijen Armada Music en Cloud 9 Music doen niet alleen met drie teams en inmiddels 27 deelnemers mee aan de actie, maar zullen ook op alle andere mogelijke vlakken een bijdrage leveren aan de twaalfde editie van Alpe d'HuZes.

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto 'opgeven is geen optie' op ??n dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d'Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Het bundelen van de krachten tussen Alpe d'HuZes en Armada Music is het resultaat van een jaar waarin de werknemers van Armada Music op persoonlijk vlak met deze ziekte geconfronteerd werden. Nadat Maykel Piron, de CEO van Armada Music, begin 2016 al zijn schoonvader verloor aan alvleesklierkanker, werd eind juli de grootste nachtmerrie van iedere ouder waarheid: bij Mick, de vijfjarige zoon van Maykel en Chantal, werd Acute Lymfatische Leukemie (ALL) vastgesteld.

Enkele dagen na dit vreselijke nieuws besloot Maykel om met een zo groot mogelijk #WeArmada-team op 1 juni 2017 de beroemde Franse berg Alpe d'Huez te beklimmen, met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Daarnaast ondersteunt Armada Music samen met Cloud 9 Music Alpe d'HuZes op het gebied van event, muziek, trainingsmuzieklijsten en sponsoring.

Het #WeArmada-team kan gesteund worden via ??n van onderstaande links:

www.armadamusic.com/wearmada1
www.armadamusic.com/wearmada2
www.armadamusic.com/wearmada3

De opgehaalde sponsorgelden gaan naar KWF Kankerbestrijding en worden gestort in een apart fonds: het Alpe d'HuZes/KWF-fonds. Met dit geld financiert Alpe d'HuZes onderzoeken, projecten en diensten die in lijn zijn met hun missie.
Share |