Hardwell sluit 3FM DJ's op in het Glazen Huis

DJ Hardwell is aanstaande zondag 18 december degene die 3FM DJ's Domien Verschuuren en Frank opsluit in het Glazen Huis in Breda en geeft daarmee het startschot voor 3FM Serious Request 2016.

Het nieuws dat de wereldberoemde DJ de deur van het Glazen Huis dit jaar op slot doet, werd zojuist bekend gemaakt in de ochtendshow van Domien Verschuuren op 3FM. Hardwell, geboren en getogen in Breda, heeft er veel zin in: "Ik ben heel blij dat ik in 'mijn' Breda op deze manier mijn steentje aan 3FM Serious Request kan bijdragen. In 2008 heb ik het feestje op de Grote Markt moeten missen, maar ik ga het dit jaar meemaken. Het evenement leeft ontzettend in de stad, ik hoor het echt van alle kanten. Breda staat vanaf 18 december op haar kop! "

Nachtgasten
Domien Verschuuren en Frank krijgen tijdens 3FM Serious Request bezoek van bekende nachtgasten, waaronder HUmberto Tan en Dionne Stax. De 3FM dj's die niet in het Glazen Huis zitten reizen het hele land door om acties en actievoerders te ondersteunen. Ook verzorgen de jocks de dag- en avondprogrammering van het 3FM Clubhuis in het Bredase poppodium Mezz. Hier genieten bezoekers onder meer van live muziek, lezingen, exposities en activiteiten in iedere dag een ander thema. Voor meer informatie en kaartverkoop, zie 3fm.nl/clubhuis.

Stille killer: Longontsteking
Tot kerstavond verblijven Domien Verschuuren en Frank in het Glazen Huis op de Grote Markt in Breda om aandacht te vragen voor longontsteking: een stille ramp die jaarlijks kinderlevens eist. Het is daarmee wereldwijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. Met de opbrengst van de actie helpt het Rode Kruis om longontsteking te voorkomen en te behandelen. Deze stille killer eist de meeste kinderlevens in Azi? en Afrika, met name in landen als Ivoorkust, Soedan en Ethiopi?. 3FM geeft ze met Serious Request adem. Laat ze niet stikken.
Share |