12inchCity In Retraite 2017 Kloosterfestival_ 4 dagen relaxen en raven

Na de zo goed als uitverkochte editie in 2016 is 12inchCity's In Retraite Kloosterfestival weer aanstaande en wel van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juli 2017. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, hottubs, massages en spelen zich af met nachtenlang feesten in en rondom het klooster. Dit jaar wederom een fijne mix van de beste dj's in deephouse en techno. Aanvulling op de meer dan 50 dj's zijn een aantal live artiesten die de basis van muziek lijken te hebben uitgevonden. Zij treden op met een heel arsenaal aan instrumenten live on stage. In de kloostertuin staat de camping waar verrassende activiteiten het weekend laten aanvoelen als een minivakantie. In Retraite wordt georganiseerd door 12inchCity, bekend van o.a. Graefenthal Festival, Off the Record en Alcatrash. De voorverkoop begint maandag 12 december 2016 om 12u12.

Asia by day
Overdag hangt in de kloostertuinen van Roepaen de relaxtheid van een Thais strand. De geuren van eucalyptus en lemongrass vermengen zich met die van Nag Champa wierook. Onder de zomerzon is er tijd voor een ontspannende massage, dipje in een van de hottubs of yoga, maar ook om te volleyballen of te schaken. In het klooster zelf kan verkoeling gezocht worden bij de mini-bios en wellicht opent er nog een duistere techno-kelder. Maar niks hoeft, lekker bij de tent chillen met een cocktail kan ook terwijl je luistert naar de easy going beats van ??n van de buitenpodia.

Berlin by night
Zodra de nacht valt opent het klooster haar deuren. De drie verdiepingen worden gevuld met live optredens, deephouse en techno. Daarnaast is er een chill area waar je heerlijk kunt spacen op ambient en waar je kunt hangen in zitzakken. De line-up volgt dit voorjaar.

Dorp
12inchCity In Retraite is een dorp op zich waar alles kan en waar de bezoekers zelf eten mee mogen nemen. Daarnaast zijn er twee soorten tickets verkrijgbaar. Beiden weekenders waarbij er gekozen kan worden voor een campingplek op het festivalterrein of er net buiten. Alle info hierover vind je op de website.

12inchCity In Retraite Kloosterfestival
Na de zeer succesvolle editie van 2016 krijgt het festival nu dus een vervolg. Omdat de bezoekers zich 4 dagen afzonderen van de maatschappij, niks moet en alles mag, gaan ze op een hedendaagse wijze in retraite.

Share |