Balaton Sound 2017 presenteert Hardwell, Nicky Romero en meer

Het beste van elektronische en urban muziek is ook aankomend jaar weer aanwezig tijdens het vijfdaagse muziekfestival aan het Balatonmeer in Hongarije. De elfde editie van Balaton Sound kondigt de eerste rij namen aan met onder meer Hardwell, The Bloody Beetroots (live), Nicky Romero en Headhunterz.

De line-up van Balaton Sound is altijd al een internationale mix van talent en all-time favorites geweest. Daar komt ook dit jaar geen verandering in. De eerste acts (in alfabetische volgorde): Blasterjaxx, The Bloody Beetroots (live), Dave Clarke, Hardwell, Headhunterz, John Digweed, Krewella, Kungs, Kygo, Nicky Romero, Robin Schulz, Shaun Frank, Timmy Trumpet, en Zeds Dead.

In aanloop naar de 11e editie geeft Zoltan F?l?p, een van de organisatoren van het festival, aan dat het festival op een aantal manieren zal vernieuwen: "Op het festivalterrein plannen we een aantal verrassingen, waarvan de transformatie van de Main Stage het meest in het oog zal springen."

Festivaltickets zijn tot 15 maart 2017 voor de huidige prijzen te koop via de website www.balatonsound.nl. De keuze bestaat uit de 5-Day Pass, inclusief dag 0, en de 4-Day Pass. Prijzen voor overige tickets als VIP, Camping en Upgrades blijven gelijk.

De eerste acts (in alfabetische volgorde):
- Blasterjaxx
- The Bloody Beetroots (live)
- Dave Clarke
- Hardwell
- Headhunterz
- John Digweed
- Krewella
- Kungs
- Kygo
- Nicky Romero
- Robin Schulz
- Shaun Frank
- Timmy Trumpet
- Zeds Dead
Share |