VOLT gaat weer knallend het nieuwe jaar in

De Volt-crew strijkt weer neer in De PIT om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden. Hiervoor hebben ze de beste Zeeuwse DJ's uitgenodigd en als headliner niemand minder dan het enorm succesvolle collectief Banganagangbangers. De zaal zal weer onherkenbaar verbouwd worden en verwacht een licht- en visualshow zoals alleen Volt die kan neerzetten. Omdat we vinden dat oud&nieuw toegankelijk moet zijn kost deze avond slechts ?2,50.

Banganagangbangers
Banganagangbangers is een DJ/producers collectief dat Bass music combineert met een energieke performance. De in 2012 geboren groep is continu bezig zichzelf en de muziek naar een hoger level te tillen. Voor deze mannen is geen plaat hard, lomp of goor genoeg. Altijd op zoek naar het randje om er soms overheen te gaan, qua muziek en zeker ook qua show. De formule klopt. Dat is te zien aan het grote aantal shows dat er reeds aan moest geloven; in 3 jaar tijd stonden de heren meer dan 100 keer op het podium, waaronder op festivals als Paaspop, WiSH Outdoor, Solar Weekend Festival, WOO HAH, Decibel Outdoor, We Are Electric en Mysteryland. Daarnaast laten zij met het eigen 'BANGANA Invites' en hostings op Amsterdam Dance Event 2014 en 2015 zien dat de BANGANA-trein niet te stoppen is.

ParaDigitz
Bewapend met een paar flinke dubplates, een release op Citrus Recordings en support van Noisia begint deze Nederbelgische producer langzaam maar zeker vaste grond binnen de D&B-wereld te veroveren. Zijn DJ sets en z'n sound zijn te omschrijven als eigenwijs, diep, hard en dus gevarieerd.

E-dict B2B SkaffaRaffa
We kennen ze natuurlijk al van VOLT Radio (Terneuzen FM) dat ze elke maand samen presenteren en E-dict ook als organisator van de VOLT feesten. Nu staan ze weer samen achter de draaitafels om het beste van D&B te brengen. Verwacht een energieke set die alle subgenres langs gaat en altijd op de dansvloer gericht is evenals een paar unieke platen.

Vactum
Deze Trap DJ/producer staat bekend om zijn veelzijdige producties en zijn bass bangers. Vactum's originele tracks, remixes en mash-ups zorgen altijd voor unieke DJ sets. Verwacht van Vactum naast Trap ook Dubstep, D&B en andere electronische genres. Hij draaide eerder al op City Of Dance, Beat Trippin' en Oorgasme&Friends.

Vizier
Vizier is een ware artiest, van zijn eigen artwork en visuals tot producties in zo'n beetje alle genres. Van Dubstep tot House, via Hip Hop naar Techno en Garage.Dat hoor je ook terug in zijn DJ sets, verwacht dansbare hitjes, de hidden gems en natuurlijk zijn eigen tracks! Hou hem in het Vizier!

DJ Dace
O.a. bekend als gitarist van Burial en drummer van Bullcreek. Tijdens Volt NYE 2016 viert hij zijn 15-jarig jubileum als DJ. DJ Dace is een pionier op het gebied van D&B en kent het klappen van de zweep. Verwacht het hardere werk van DJ Dace! DJ Dace is onder velen bekend als de resident DJ van het voormalige caf? Kalashnikov.
Share |