Tiende editie De Raad Van 11 gaat next level

Raad Van 11 ? sinds 2008 Mokum's enige echte onvervalste Carnavalsfeest ? zijn line-up bekend. Op de tiende editie gaat De Raad Van 11 next level met vette shows van Roxeanne Hazes (live), Jody Bernal en DJ Dano, met bovendien meer podia en met meer confetti, meer slingers en meer ballonnen. Deze bonte mix wordt vervolmaakt met meer DJ's dan ooit tevoren op het programma: maar liefst zestig hoofdstedelijke DJ-helden komen 25 februari op de drie stages hun vergeten foute parels draaien. Van de tiende editie in Thuishaven Amsterdam, die begint vrijdag 9 december.

Al meer dan tien jaar is De Raad Van 11
Carnaval op z'n Mokums een begrip in het hoofdstedelijke nachtleven. Nergens boven de rivieren wordt carnaval zo uitbundig gevierd. En op geen ander feest gaat Mokum zo grandioos uitgedost en gebroederlijk tot het gaatje. De hoofdstedelijke carnavalvierders kijken het hele jaar reikhalzend uit naar die ene dag in het jaar dat ze los mogen tijdens De Raad Van 11, en ook dit jaar worden ze niet teleurgesteld. Met FEBO als nieuwe hoofdsponsor staat niets De Raad Van 11 in de weg om met 'die hendjes de lucht in' nog een stap verder te gaan.

Bloed, zweet en tranen
Hossen kan 25 februari op drie podia: de Mokummer Feesttent, het Schuurpaleis en de spiksplinternieuwe Raveloods. Want Carnaval op zijn Mokums? Dat is het levenslied. Dat is 'Bloed, Zweet en Tranen'. En wie anders dan Roxeanne Hazes kan de meezingers van haar vader het beste vertolken? Tijdens De Raad laat ze horen wat ?chte smartlappen zijn. Carnaval op zijn Mokums, dat is ook 'Que Si, Que No?' En iedereen die Jody Bernal kent van zijn feesten in de Amsterdamse club NYX weet dat hij nog veel meer in zijn hoge hoed heeft. Carnaval op zijn Mokums, ja dat net zo goed 'Wat De Fok, Ouwe?!' Na zijn onlangs verschenen biografie schrijft de Amsterdamse hardcore-legende DJ Dano er tijdens De Raad ongetwijfeld een paar alinea's wereldgeschiedenis bij ? en dat allemaal onder het genot van een alles verzengende beat.

Carnaval op zijn Mokums, dat is bovenal Alle DJ's op een Stokje. Deze bonte groep DJ's uit het Amsterdamse clubcircuit zijn al een decennium lang het polonaise-paradepaardje van De Raad Van 11 met een neus voor de vergeten foute parels. Keer op keer brengen zij die onge?venaarde sfeer van Mokums' carnaval, eentje die je alleen boven de rivieren voorgeschoteld krijgt. #alaaf4life

Line-up:
Roxeanne Hazes (live)
AlamaisonAlex SalvadorAnil ArasAroy DeeBoyeDaan GroeneveldDaniel SanchezDanoDimitriEmanuelle VosEric de ManFlorinsz JanvierFrank HaagFrits WentinkG-StringIci sans MerciIsisJody BernalKevin ArnemannLupeMikey BiemansMikey NiceMino AbadierMirella KroesMoody MehranNathan SurrealPrimo DiscoQuentin van HonkResistance OrchestraSunnySven PrinsenTITIAThe Happy FeelingsTom CaronTom WaistTsepoUndersVriendje van FerryWill OirsonWouter SWouter de MoorZenderLive: Sjamsoedin
Share |