Soixante Neuf 050

Met kerst hoor je met je familie en vrienden te zijn. Dus zorg dat je na je buikje rond te hebben gegeten, met je vrienden afspreekt op het leukste feestje van Groningen; Soixante Neuf! ?n omdat het kerst is hebben we niet 1 maar 2 top acts voor jullie om van te genieten! Zowel Cho als Keizer zullen op maandag 26 december, Tweede Kerstdag richting het hoge noorden reizen naar Club Kokomo.

Soixante Neuf heeft zoals altijd diverse top deejays uit de randstand gestrikt. Zo hebben we Amsterdam finest DJ FLAVA in the building. Daarnaast is de dj die Soixante Neuf als geen ander kent, Mitchell Supreme weer aanwezig. Maar daarmee stopt het zeker niet. The next best thing is coming to town. De heren van Black Attack komen wederom Club Kokomo op stelten zetten met hun crazy energy!

Ook al is het buiten belachelijk koud, op maandag 26 december wordt het heet in Club Kokomo. Met deze line up staan we garant voor hotness:

Live on stage:
Cho
(Bekend van "Ik Mis Je", "Misschien Wel H?" & "Was Je Nog Maar Hier")

Keizer
(Bekend van "Omlaag", "Plus Min", "Liever Alleen" & "Koning, Keizer, Admiraal")

Deejays:
FLAVA // Mitchell Supreme
Black Attack (Rodney music & Charro)
Ja?l // Djeckman

Hosted by: Lirical

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de website soixante-neuf.?nl en de Soixante Neuf Facebook pagina. De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!
Share |