Grotesque Indoor Festival 250


Op zaterdag 10 december strijkt het Grotesque Indoor Festival neer in de Rotterdamse Maassilo en biedt haar bezoekers naast 3 verschillende areas in trance, house en techno ook nog een speciale Niloo Lounge. Niloo, het sterk opkomende, Nederlandse Fashion en Lifestyle label van Maurice Aelen, nodigt voor dit indoor feest een wel heel bijzondere gast uit: Luis del Villar. De legendarische DJ uit Ibiza, die met zijn 'Ibiza Sensations' feesten al jarenlang resident DJ is in het Ocean Beach Ibiza, regelmatig op gigantische festivals als Tomorrowland en in dikke clubs & bars als Pacha, Space en Hotel W staat, zal het Grotesque publiek deze nacht trakteren op een speciale 4 uur set.In de catacomben van de industri?le Maassilo zullen de warme, opzwepende Balearische klanken van Luis del Villar de bezoekers tegemoet komen. De Niloo Lounge is d? plek om te chillen, even tot rust te komen of bij te praten met vrienden, maar uiteraard is iedereen welkom om zich ook hier in de muziek te verliezen. Want muziek, daar heeft del Villar met zijn 30 jaar ervaring wel verstand van. Zijn 'Ibiza Sensations' Podcast, die op meer dan 100 radiostations over de hele wereld wordt uitgezonden, heeft meer dan 300.000 abonnees en is in de afgelopen 6 jaar al ruim 20 miljoen keer gedownload. Zijn opzwepende, diepe Ibiza house sound is de perfecte aanvulling voor de prachtige Niloo lounge, onderdeel van het Grotesque Indoor Festival 250. Opwarmen voor Luis del Villar? Dat doe je natuurlijk met zijn warm-up Ibiza Sensations 152 set.

Festival Markt
Om de festival beleving compleet te maken, zijn er op Grotesque Indoor Festival 250 ook een reeks marktkraampjes van must-have brands als Sesonique, Karidi en Anita Sieraden te vinden, evenals een Beauty Salon. Tussen het dansen kan er dus ook ontdekt, gestyled en geshopt worden.

Sesonique
Who needs Ibiza? Met de betaalbare en handgemaakte kettingen, festival tasjes, Ibiza hoeden, beanies en nog veel meer wannahaves, waan je je bij Sonja Ebing's, Sesonique kraam even op de hippiemarkt. Niet alleen voor vrouwen en kids vind je hier prachtige spullen, maar ook voor mannen.

Karidi
Karidi is de internationale leverancier van Indiase producten, opgezet door Meike Schuringa, die met haar kraampje te vinden is op festivals en feesten. Ze onderscheidt zich door rekening te houden met de werkomstandigheden van de bedrijven waar zaken mee worden gedaan, en zorgt zo voor bevordering van lokale werkgelegenheid en duurzame inkoop. Ook heeft ze enorm veel kennis van de Indiase cultuur. Bij haar kraam vind je een unieke collectie aan sierraden, kleding en meer.

Party Glitter
Wie van het echte bling-bling werk houdt, zal zich onmiddellijk thuis voelen bij de kraam van Anita Sieraden. Hier vind je speciale kettingen, armbanden en andere accessoires, perfect voor een bijzondere gelegenheid als Grotesque Indoor Festival.Beauty Salon
Je hoeft thuis geen uren voor de spiegel te staan om je klaar te maken voor Grotesque Indoor Festival, want met de aanwezigheid van een hair & make-up artist, een authentieke barbier voor de heren, masseuses ?n een bodypainter wordt alles in de Beauty Salon voor je gedaan. Loop binnen zonder afspraak voor een snelle make-over, heerlijke, ontspannende massage, bijzondere trim voor je baard, of laat je beschilderen met prachtige fluorescerende accenten. Uitgaan is nog nooit zo relaxt geweest.

Parkeren
Om het je deze avond zo makkelijk mogelijk te maken, heeft de organisatie een parkeergelegenheid geregeld waar je voor slechts 10 euro onder toezicht kunt parkeren. En al is het maar 5 minuten lopen van de locatie, voor pendelbussen is gezorgd. Je vindt het terrein aan de Maashaven Noordzijde, er zullen borden staan !

Entertainment, verzorgd door Jet van Dijk Entertaiment en Codarts
In samenwerking met Jet van Dijk Entertainment (??n van de beste grimeurs), evenals Codarts (d? internationale opleiding voor circus artiesten en entertainers), zorgt Grotesque ervoor dat het publiek van begin tot eind vermaakt zal worden. Het festival gevoel komt helemaal tot leven in deze Grotesque mini-Tomorrowland, waarin clowns, straatartiesten, een tarotkaarten legster en andere entertainers klaar staan om de bezoeker mee te nemen naar een totaal andere wereld.
studiojetvandijk.?com & codarts.?nlDresscode:
Om het effect met blacklight en ander bijzonder licht zo groot mogelijk te maken, nodigen we bezoekers uit om mee te doen aan onze Wit-Fluor-Disco dresscode. Dit is geen verplichting, maar zorgt wel voor een mooie, bijzondere beleving. Weinig speciaals in de kast hangen? Grotesque wacht je graag op met een stapel party props, om de avond nog leuker te maken.

Tickets
Regular ? 45,=Late Premium ? 62,50 Parking Ticket ?10,=
Bekijkhier het Premium Pack

Koop je kaarten via: ptevents.?nl

Houd onze Eventpage op Facebook in de gaten voor nog meer interessante nieuwsitems.

John O'Callaghan | Sean Tyas | Vini Vici | Mark Sixma | RAM | Alex M.O.R.P.H. | Richard Durand
Mark Sherry b2b Alex Di Stefano | Ruben de Ronde | James Dymond | Stephen Kirkwood | Allen Watts | Amir Hussain | U Cast | MC da Silva
Lucien Foort | Erick E |TFX LIVE | Simun | Jasper Clash | Illfort Grantz | Apotheque b2b Bold Moves | Lorenzo Foort

Grotesque Indoor Festival 2016 ? Maassilo Rotterdam
Date: Zaterdag 10 December, 2016 Time: 21.00 ? 07.00Age: 18+Location: Maassilo Rotterdam, Maashaven ZZ 1-2, 3081AEDresscode: white ? fluor - disco
Share |