7th Sunday start kaartverkoop op 7 december om 7 uur

Op Pinksterzondag is het weer tijd voor 7th Sunday Festival, de parel van de Brabantse festivals. Na het record aantal bezoekers van 37.500 festivalgangers afgelopen jaar op 7th Sunday Festival, start aanstaande woensdag de kaartverkoop voor de negende editie.

Par-T zet ieder jaar precies zeven zondagen na Pasen, op Pinksterzondag 4 juni, een meesterwerk neer met 7th Sunday en juist daarom heeft het festival haar naam, ook dit jaar weer hoog te houden. Het best bewaarde geheim van Nederland is ieder jaar weer stijf uitverkocht en ook dit jaar verwacht de organisatie dat het storm gaat lopen tijdens de kaartverkoop. "We hebben een mooie reeks neergezet... Drie jaar geleden was 7th Sunday elf dagen van te voren uitverkocht, twee jaar geleden 22 dagen en afgelopen jaar 33 dagen. Het zou mooi zijn als we dit jaar 44 dagen van te voren uitverkopen", aldus Johan Dortmans van de organisatie.

7 Gifts of 7th Sunday tijdens kaartverkoop
Woensdag 7 december om 7 uur 's avonds start de kaartverkoop voor 7th Sunday Festival 2017 via 7thsunday.nl, waarbij de reguliere, VIP en combi tickets in de verkoop gaan. De eerste 7 weken van de kaartverkoop wordt er onder de kaartkopers, elke week een speciale 7th Sunday gift weggegeven, waarbij men in de eerste week kans maakt op een wintersport t.w.v. ?600, powered by Husk. Let op: er worden dit jaar geen tickets verkocht in de Primera winkels.
Share |