Michel de Hey kookt samen met chef Michael Wolf een 6 gangen diner

Na een uitverkocht event tijdens ADE kon het niet lang duren voor chef Michael Wolf en dj Michel de Hey de handen weer ineen zouden slaan. Op vrijdag 9 december koken zij back to back in de vooravond. Vanaf 22.00 wordt het restaurant omgebouwd tot een club en nemen Michel de Hey, Ici Sans Merci en Yme plaats achter de DJ Booth. Het event duurt tot 04.00 en tickets zijn verkrijgbaar via: micheldehey.?com.

Michel de hey & Ici Sans Merci in Wolf Atelier

Zoals gezegd gaan na het diner de stoelen aan de kant en het volume omhoog. Wolf Atelier transformeert van restaurant in een club waar die avond de muziek met net zo veel zorg zal worden geserveerd als het eten. Naast dat Michel een lange set gaat draaien zijn ook Yme, die de afgelopen zomers regelmatig bij de Karavaan te vinden was, en Ici Sans Merci aan de line up toegevoegd. Laatstgenoemde timmert de laatste jaren hard aan de weg met optredens op Awakenings, Chateau Techno, Valhalla en meer. Ook hoste hij samen met Andre Galuzzi een eigen avond in Wolf Atelier tijdens ADE!

Michel de Hey en chef Michael Wolf in de keuken

'De combinatie van gastronomie en muziek was vorige keer zo te gek dat we het echt nog een keer wilden doen, maar dan nog specialer. Toen bleek dat Michel de Hey een fervent kok is wisten we het direct! Dat hij de sterren van de hemel kan draaien, is wel duidelijk. Maar laat hem nu maar eens bewijzen hoe goed hij eigenlijk kan koken.' aldus Michael Wolf, die op zijn beurt een fanatiek techno liefhebber is.

Chef's Table Arrangementen

19.00 - 04.00 uur
Diner + Cocktail + Party: ? 65,- [Early Bird] Uitverkocht!
Diner + Cocktail + Party: ? 75,- [Regular]

22.00 - 04.00 uur
Single party tickets: ? 10,-

Timetable
Ici sans MerciMichel de HeyYme
Kaarten zijn verkrijgbaar via:
Ticketscript
Share |