Armin van Buuren ontvangt eerste exemplaar handboek voor beginnende dj's/producers

Armin van Buuren heeft het eerste exemplaar ontvangen van het boek 'Start From Scratch ? word succesvol DJ/producer in 11 stappen'. De wereldberoemde DJ kreeg het boek uit handen van auteur Raymond van Vliet, die samen met Victor Mastboom het boek heeft geschreven. Armin schreef het voorwoord voor het boek en geeft daarnaast met andere belangrijke spelers in de dance-industrie tips voor beginnende DJ's en producers. Het boek wordt uitgegeven door Arcade Books.

Armin van Buuren: 'De dance-industrie is inmiddels enorm omvangrijk geworden. Middels dit boek kun je een hoop kennis opdoen over mixen en produceren maar ook over muziek-contracten, auteursrecht en allerlei tips en tricks van mij en veel van mijn collega's.'

Raymond van Vliet, president en co-owner van Cloud 9 Music: 'Toen Arcade Books hoorde dat ik al vaker stukken had geschreven over de publishing-wereld zijn we in gesprek gegaan en hebben we de laatste twee jaar hard gewerkt aan dit project. In 'Start From Scratch' wordt de muziekindustrie op een heldere manier uitgelegd, aangevuld met interviews van Victor Mastboom met vele DJ's/Producers en andere professionals uit het vak. De kenners geven hun tips en tricks over onder andere het produceren en draaien. Ik ben erg trots op het resultaat!'.

'Start From Scratch'
Welke apparatuur en software heb je nodig als DJ? Hoe maak je een track? Hoe bouw je een DJ-set op? Hoe wordt je opgemerkt door een label? Hoe zit een contract in elkaar? Dit zijn allemaal vragen die in 'Start From Scratch' worden beantwoord. Het boek bestaat uit maar liefst 185 pagina's met tips van de belangrijkste spelers in de industrie, aangevuld met prachtige foto's. Onder andere Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Showtek delen hun ervaringen.

'Start From Scratch' is een onmisbare gids voor de beginnende DJ/producer. Een uniek, compleet en overzichtelijk handboek dat je klaarstoomt voor de internationale DJ-top. Het boek is verkrijgbaar via o.a. Bol.?com.
Share |