Unleashed New Year 2017

??? Unleashed New Year 2017 ???
in the BOX , Amsterdam!
De jaarlijkse New Year fetish viering van Unleashed in Amsterdam is uitgegroeid tot een van de bekendste en geliefdste tradities. Elk jaar bieden ze de beste en meest unieke party-ervaring en zijn ze toegewijd om dit beroemde spektakel te blijven innoveren en ontwikkelen. Unleashed Amsterdam New Year event 2017 vindt plaats in The BOX, Unleasheds nieuwe huis in Amsterdam. Hier kunnen ze hun idee?n laten groeien en kunnen ze Unleashed de volgende stap laten nemen waardoor ze het meest grandioze fetish rave dance event zullen geven dat de stad ooit heeft gezien.'Onze visie voor deze Unleashed Amsterdam New Years mega extravaganza combineert het beste van dance en fetish in een ruimtelijke omgeving, waar het begrip voldoende 'personal space' wordt samengebracht met een gezellige sfeer en intieme setting.
Tijdens ons eerste event in The BOX in mei, waar Unleashed zijn 5-jarig bestaan vierde, hebben we de locatie intiem leren kennen. Alle verbeterpunten zijn nu helder, zodat we het geweldige potentieel van deze indrukwekkende locatie kunnen benutten om een spectaculaire fetish rave op te zetten ? een echte Unleashed ervaring, met de beste DJs uit de wereldwijde scene in drie afzonderlijke ruimtes, toonaangevende fetish entertainers, en veel meer'
.In nauwe samenwerking met de locatie kun je verwachten?
Gehele clubervaring
Doordat ze een uur eerder kunnen starten (al om 21:00!) en de kluisjes-uitgifte effici?nter zal worden geregeld, verwachten ze, zowel buiten als binnen, nauwelijks wachttijden! Verder wordt gelet op een prettige temperatuur, betere barbezetting en is er een strenger rookbeleid ? roken is alleen toegestaan in de uitgebreide rokerslounge, respecteer elkaar hier in ajb.

Lounge, chat & play
Door middel van creatief decor en een ander ruimtelijk ontwerp zal de layout van het event aangepast worden. Buiten een grote energieke dansvloer zijn er ook meerdere lounges en sfeervolle area's met intieme hoekjes en interactief entertainment ? voldoende gelegenheid om elkaar te ontdekken gedurende de avond. De DMs hosten meer dan 90m2 volledig ingerichte dark rooms ? de grootste play area ooit. En voor de eerste keer ook een exclusieve exhibitionisten-stage, waar anderen op afstand van je kunnen genieten zonder je te storen.

Stage entertainment & party flow
In het nieuwe design wordt de entertainment door de hele venue verspreid, waardoor de muziek bijna de gehele avond energetisch en ongestoord door kan spelen. Door gebruik te maken van de geweldige technische capaciteiten van The BOX, kunnen de gasten veel verwachten: adembenemende aerial en vuur acts, betoverende fetish shows, sensuele dansers, elite fetish fashion, buitengewone special effects en light design, en veel meer. Shows worden naadloos met de gehele productie verweven waardoor een donkere en sexy dansvloer ambiance behouden blijft.


een tipje van de sluier?
DJ's Unleashed kondigt met trots aan dat niemand minder dan Dimitri bij zal dragen aan jullie onvergetelijke avond - "the godfather of house music"!. Dimitri is iedereen welbekend van zijn legendarische 'Hi-Tech Soul' tijd als resident DJ bij de RoXy, maar ook van Mysteryland, Awakenings, Loveland alsmede vele buitenlandse boekingen en staat wereldwijd bekend als een van de meest invloedrijke personas voor de Nederlandse en wereldwijde dance- en muziekscene.

Entertainment Pyro; vuur, aerial shows? we kunnen er geen genoeg van krijgen! Dit keer zal de fantastische, high-octane Pyrohex groep uit London, UK, de ruimte van The BOX vullen en verwarmen met hun creatieve, sexy shows.

Fashion Dead Lotus Couture Latex verzorgt een fashionshow van klasse met hun hoge kwaliteit producten. Historie en sci-fi denkbeelden worden verweven met emoties en sensualiteit; de grenzen van fantasie en tijdelijkheid worden steeds verder geduwd. Dead Lotus Couture verkent fashion door midden van conceptuele research, met behulp van verschillende artistieke media, technologische experimenten - een show om niet te missen!

Start 2017 in de beste manier mogelijk, vier elk jaar zoals je gevierd dient te worden!
Unleashed nodigt alle Unleashed fans wereldwijd uit om zich bij het fenomeen te voegen en een zinderend New Year fetish dance event in de party capital Amsterdam mee te maken!
Share |