ST8MENT presents Synth & Beat

Het heerlijk avondje gaat weer komen! Zaterdag 3 december 2016 zijn Synth & Beat te vinden in De Effenaar in Eindhoven voor een nieuwe ST8MENT editie. Na twee uitverkochte edities in 2014 en 2015, wordt er tussen 22:00 en 04:00 groots uitgepakt met een line up waar menig hardstyle hartje sneller van gaat kloppen. Adaro, Cyber, Adrenalize, Unresolved en The Z. staan op de line up en strooien deze avond met de nodige harde beats en kicks. Alhoewel Synth & Beat het erg druk hebben in december, rijden ze zeker niet stilletjes De Effenaar voorbij. In plaats daarvan nemen ze zelf ook plaats achter de decks om een Gift Mix weg te geven met hierin de dikste hardstyle tracks van 2016.

Synth & Beat
Na twee uitverkochte edities is het op 3 december 2016 tijd voor de derde editie van ST8MENT presents: Synth & Beat. Tijdens de avond wordt de oer-Hollandse traditie Sinterklaas op passende wijze gevierd. Via de Facebookpagina van ST8MENT kregen hardstyle liefhebbers afgelopen tijd de kans om zijn of haar schoentje zetten en hun favoriete hardstyle track van 2016 achter te laten. Synth & Beat hebben uit alle suggesties een kleine selectie gekozen die ze tijdens ST8MENT in een speciale 15 minuten durende Gift Mix cadeau gaan doen.

Timetable
22:00 - 23:00:  The Z.23:00 - 00:00:  Adrenalize 00:00 - 01:15:  Cyber 01:15 - 01:30:  Synth & Beat01:30 - 02:45:  Adaro02:45 - 04:00:  Unresolved  MC: Dash
Tickets
Zet met een grote stift een ST8MENT ticket bovenaan op je verlanglijstje, zodat je verzekerd bent van een heerlijke pakjesavond. De vorige twee edities van ST8MENT presents Synth & Beat waren beide volledig uitverkocht. Wacht daarom niet te lang, en haal je ST8MENT presents Synth & Beat ticket in de voorverkoop voor maar ?16 (ex. fee). Tickets zijn verkrijgbaar via st8ment.?nl, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf. Houd voor meer info over een eventuele deurverkoop de ST8MENT Facebook pagina goed in de gaten.

Vervoer
De Effenaar in Eindhoven is gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets, openbaar vervoer en voor onze Synth ook te paard. Volg de borden 'Centrum' tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert 'Dommelstraat 2' in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang 'Centrum', waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Ga naar 9292.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Camera's
Het is toegestaan bij ST8MENT een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto's en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende social media kanalen. Gebruik daarbij #st8ment en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid
De Effenaar is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor iedereen die even stoom af wil blazen.
Share |