Booming Sexy New Year bijna uitverkoch Alleen nog late bird kaarten......

Het is al weer zover... Booming Sexy New Year is zo goed als uitverkocht. Dit ultieme feest is altijd ver van te voren uitverkocht. De VIP en normale kaarten zijn nu allemaal op. De enige kaarten die er nog zijn zijn de Late Bird kaarten. Deze kaarten kosten €39,75 maar geven, in tegenstelling tot wat soms wordt verwacht, geen toegang tot de VIP ruimtes. Na deze laatste kaarten zal het feest in zijn geheel op uitverkocht gezet worden. Koop nu je kaartje bij Ticketscript, Paylogic of bij de Primerawinkels door heel Nederland!

Line-up
De organisatie is flink bezig met de line-up. Ze willen dat iedereen blij is met de keuze aan dj's. Hieronder vast de dj's die er zeker bij zijn, let op deze wordt nog aangevuld. De line-up is nog niet klaar!

Line-up is nog niet compleet.MainDes SantosEmiel Roch?Ko-cMarco VMausMelissa SneekesMike SPedroQuintinRuben VitalisSjaak KoningTimelock FreestyleDarkraverDeepackDr. RudeFreestyle ManiacsIsaacLunaPanicPavoOldschool GangstersBountyhunter Critical MassGeniusRobStantonT-oneYves House Of TechAaronD'EyesHouseMiss PhoenixModenaRandy KatanaRez-A
Share |