Menno Solo 10 Year Anniversary

n 2017 is het 10 jaar geleden dat Menno de Jong zijn eerste "all nighter" DJ set neerzette, en dat moet gevierd worden. Trap het nieuwe jaar spectaculair af op zaterdag 7 januari, met een fantastische avond in de WesterUnie en Nederlands trots de hele avond achter de draaitafels. De grootste Progressive en Trance tracks van het afgelopen decennium en zelfs daarvoor zullen aan bod komen met daaromheen de grootste Menno Solo licht, laser en visuals show tot nu toe.

Sinds de start van het concept in de Studio 80, Amsterdam in 2007 is het hard gegaan, inmiddels hebben er Menno Solo shows plaatsgevonden in het Verenigde Koningkrijk, de USA, Australie en Ibiza. Het 10 jarige jubileum zal dan ook de unieke samenhorigheid en sfeer van eerdere edities samenbrengen met een indrukwekkende productie om de gelegenheid groots te vieren. Gedurende zijn carriere heeft Menno een enorme lijst releases de wereld in geholpen, met pareltjes zoals 'Turtle Paradise', 'Tundra', 'Creatures Of The Night', 'Abhyasa' en recentelijk 'Ahimsa' en 'Set To Sail'. Eerder was hij het brein achter het legendarische Intuition Recordings en tegenwoordig mag hij zich het gezicht van een van de grootste Trance merken van de wereld noemen: In Trance We Trust. 7 januari zal daarom ongetwijfeld een bijzondere terugblik op een glanzende DJ carriere worden.

Mis deze avond niet, koop je kaarten nu via: Paylogic

Event info:
Zaterdag 7 januari, 201722:00-5:00WesterUnie (Kl?nneplein 4-6, Amsterdam) westerunie.?nlTickets & info: mennodejong.?comMinimum leeftijd: 18
Share |