Nick & Simon maken uitstapje naar dance met hulp van John Dahlbäck

Nick & Simon hebben vandaag voor de allereerste keer in hun glansrijke carri?re een elektronische plaat uitgebracht. 'Won't Back Away' is een bijzondere samenwerking met de Zweedse dj en producer John Dahlb?ck en is uitgebracht bij de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music.

De ontmoeting tussen Nick & Simon en John Dahlb?ck stond vooraf allesbehalve op de planning. De Nederlandse zangers trokken door Scandinavi? en stapten een club binnen op het moment dat de Zweedse dj en producer daar zijn kunsten vertoonde. Vervolgens doken de drie heren samen de studio in, met 'Won't Back Away' als adembenemend eindresultaat en eerste wereldwijde release van Nick & Simon.

Een nieuwe single is niet het enige dat uit de ontmoeting is voortgevloeid. De samenwerking beviel zo goed dat John Dahlb?ck volgende maand te gast zal zijn bij de vier shows van Nick & Simon op 16, 17 (2x) en 18 december in Ahoy in verband met hun 10-jarig jubileum. Voor de eerste show op 16 december zijn nog beperkt kaarten beschikbaar.
Share |