Modeselektor NYE in hangar Rotterdam Airport

Zaterdag 31 december keert Blockbeatz na 8 jaar terug in Rotterdam. Blockbeatz heeft een flinke staat van dienst met legendarische avonden in niet voor de hand liggende locaties zoals het Nationaal Architecten Instituut, Arminius kerk en een priv? sauna (Oudejaarsnacht 2008). Reden voor de terugkeer is een verborgen loods op Rotterdam Airport.

Modeselektor, dat samen met Apparat festivalkanon Moderat vormt, combineert elementen uit de techno en electro tot een harde en rauwe samensmelting van genres. Muziek gemaakt voor grote weidse ruimtes, die zich perfect vertaalt naar het staal en beton van een hangar.

Pal naast de aankomsthal op Rotterdam/The Hague Airport aan het Rotterdam Airportplein wacht een moderne vliegtuighangar op 1200 bezoekers tijdens Oudejaarsnacht.

De organisatie is in handen van R?volt (bekend van Expedition, REC. en Nachtduik). Voor deze editie is een samenwerking aangegaan met de Duitse act Modeselektor.

Lokaal talent
De line-up is aangevuld met lokale dj's die hun sporen verdiend hebben in de Rotterdamse scene. Boris Ross brengt zijn kenmerkende diverse techno-geluid. Blijdorp Festival-organisatoren en begaafd dj-duo Nino & Frankie voegen hun hypnotische en melodische platenkeus toe. En het geheel wordt afgemaakt met Pop on Acid (Club Trash), die met zijn eigenzinnige techno een perfecte inleiding vormt voor de show van Modeselektor.

Over Modeselektor NYE

Line-up
Boris RossModeselektor Nino & FrankiePop on Acid
22.00-05.00.
Hangar Rotterdam/The Hague Airport.
Er worden shuttlebussen ingezet vanaf Rotterdam Centraal.
Share |