De allergrootste Sinterklaas actie ooit tijdens Blijdorp Winter Festival

Op zaterdagmiddag 3 december tussen 13.00 en 16.00 loopt Sinterklaas rond op locatie en beloont de vroege bezoekers van het festival. Er worden honderden prijzen uitgedeeld; van een gesigneerde plaat van Benny Rodrigues tot waardebonnen voor Groos, Kakhiel, Stroop Rotterdam, Sajoer of Destino. En van Olli knuffels en custom vogelhuisjes ontworpen door Iwan Smit tot koptelefoons van Sennheiser.*

Na de succesvolle 'Grootste Winactie Ooit' afgelopen zomer, waarmee Blijdorp Festival meer dan 250.000 mensen bereikte via social media, gaat de organisatie nu n?g groter. Weken lang zijn er honderden e-mails verzonden en telefoontjes gepleegd om de prijzen te verzamelen. Bij deze wil de organisatie dan ook alle bedrijven en personen die een inleg hebben gedaan bedanken.

Naast de Sinterklaas actie staan er heel veel meer op het programma in de monumentale locatie; Meerdere nationale- en internationale dj's en live acts zijn geboekt, er zijn iglo's van Yardbird en BAR, er is een verborgen speakeasy, een warehouse, een live zaal, er zijn ijssculpturen en een J?germeister chalet. Kortom, het werelderfgoed wordt omgetoverd tot winter paradijs vol met kunst, cultuur en vernieuwende muziek.

De kaartverkoop is in volle gang en het grootste gedeelte van de tickets is inmiddels verkocht! Momenteel zijn de "Hurry Up tickets" in de verkoop a ?34 op blijdorpfestival.?nl. Zodra deze zijn uitverkocht worden de laatste tickets a ?39 verkocht.

Line-up
Line-up is nog niet compleet.TabaksfabriekAdam Port Benny RodriguesDenis Sulta Detroit SwindleGeeemanSerge CloneTom TragoY?r KulturaKoffiefabriekMoody MehranSekuoia Live: Acid Arab Band: De LiktYardbird X J?germeister igloChezzHeazJeff SoloMo JakobPim PimSean XXSnelle JelleYung FeurichMC: Triomphe
Share |