One presents

Na uitverkochte edities met o.a. Chris Brown en Omarion brengt dj Irwan, de man die door collega deejays "beste deejay van Nederland" wordt genoemd, zijn concept 'one' op zaterdag 26 november naar Hengelo. De afgelopen maanden heeft Irwan voor heel wat supersterren gedraaid, waaronder Rihanna, Big Sean, Rick Ross en Jeremih ?n was hij de Europese club tour dj voor C Breezy. Hij is niet voor niets (??n van) de beste eclectische deejay(s) van de wereld, en nu is het tijd om Hengelo van zijn skills te laten genieten.

Maar Irwan komt niet alleen, hij neemt zijn broeder Bollebof mee om Hengelo op zijn kop te zetten! Irwan & Bollebof ook nog Rotterdams nummer 1 deejay Superior uitgenodigd!

Naast de all stars Bollebof & dj Irwan, hebben we alleen maar muzikale toppers om je een onvergetelijke avond te brengen. Met trots presenteren wij de sterren voor deze avond:

Live On Stage:

Bollebof
Bekend van Round & Round (ft. F1rstman, Dyna & Lil Kleine),

Kwasten, Bunda & Ik Geloof Het

The Deejays:
Irwan l Superior
Rufus Riley l Mike Marsman

Hosted by: Massive MC

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de website onebyirwan. De hosting wordt gedaan door Nikki (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!
Share |