New Yorker lanceert grootste dj-wedstrijd in Europa_ NYDJAY

De Love Parade in Berlijn, de toonaangevende feesten In Bed with Space in Ibiza of New Yorker ODC 40, de bekende dance show op TV ? New Yorker is een belangrijke initiatiefnemer in de dancescene. Om een succesvolle traditie in ere te houden en om de banden met deze elektronische dansmuziek te bewaken, komt New Yorker met iets spectaculairs: Europa's grootste dj-wedstrijd NYDJAY.

"NewYorker is een oude metgezel van deze belangrijke muziekstroom van nu. Voor ons horen muziek en mode gewoon bij elkaar. Daarom is het tijd om een nieuwe dimensie op dit gebied te cre?ren!", verklaart Friedrich Knapp, eigenaar van NewYorker

Dj-talenten uit meer dan 40 landen zullen de strijd met elkaar aangaan. De winnaar ontvangt een contract met een van de bekendste boekingskantoren ter wereld: sushi3000. En wint een groot een Europese dj-tour die wordt begeleid door NewYorker m?t gig op een groot internationaal festival.

De wedstrijd wordt begeleid door de befaamde dj Danny Avila uit Spanje. Hij staat op dit moment in de top 60 van de internationale dj-scene. Met zijn co-host Ronja Hilbig presenteert hij een wekelijks redactioneel format onder de naam NYDJAY weekly. Ze zullen de leukste festivals bezoeken, de meest spannende gebeurtenissen met je delen en een kijkje nemen achter de schermen van de internationale dj-scene voor interviews met de hedendaagse dj helden.

Vanaf nu kunnen dj-talenten hun eigen set uploaden via de website NYDJAY.?com, net zoals via mixcloud, die een samenwerkingspartner is in deze wedstrijd. De online community zal hun keuze laten vallen op hun favoriete dj. Bovendien zal een internationale jury van pro's de vier beste dj's per regio gaan beoordelen. Deze vier hebben de kans om te strijden tijdens de internationale NYJDAY club-evenementen, te beginnen in december 2016 in Club Panama in Amsterdam. Tijdens deze evenementen zullen de NYDJAY talenten zich moeten profileren met hun dj-skills en zullen zij het publiek voor zich moeten laten winnen om zich te bewijzen. Alleen de beste acht talenten zullen afreizen naar de finale op partyeiland Ibiza in de zomer van 2017, om een stap dichterbij hun droom als internationale dj te kunnen komen.

NYDJAY ambassadeur Danny Avila weet uit eigen ervaring wat een fantastische kans NewYorker biedt voor jonge artiesten: "Ik heb altijd een geweldige groep van ondersteunende mensen om me heen, vanaf het begin. Het heeft me gebracht naar het succes van vandaag. De New Yorker 's NYDJAY competitie geeft kunstenaars de kans om de juiste mensen te ontmoeten. Maar bovenal is het een platform om je creativiteit en passie voor elektronische muziek te kunnen laten zien."

Het NYDJAY-event is op zaterdag 17 december in club Panama in Amsterdam, van 22.00-05.00 uur. Zie www.panama.nl. Tickets kosten ?10.

How to connect with NYDJAY
NYDJAY
Partyflock
Facebookpage
Twitter
Youtube
Mixcloud
Instagram

Teaser dj-Contest


NYDJAY Weekly
Share |