Soxante neuf 050

Na een bomvolle 14 year anniversary editie, is het vrijdag 25 november alweer tijd voor de keiharde opvolger van Soxante neuf 050! Ondanksdat Soxante neuf in tal van nationale en internationale steden zit, blijft Groningen gewoon speciaal! Voor de november editie hebben we de queen van de Nederlandse urban scene bereid gekregen om langs te komen. I am Aisha is vrijdag de 25ste "in the building".

Soixante Neuf heeft zoals altijd diverse top deejays uit de randstand gestrikt. Zo komt mister encore himself deejay Prime langs en komt Amsterdams next best (looking) thing Ordio Mareno ook richting het noorden, om te laten zien waarom zij de nieuwe bazen van de club zijn.

Ook al is het buiten alweer belachelijk koud, vrijdag 25 november wordt het heet in Club Kokomo. Met deze line up staan wij garant voor hotness:

Live on stage:
I am Aisha

(Bekend van Zulke Dingen Doe Je, Niks Te Maken, Squad)

Deejays:
Prime// Ordio Mareno
Ja?l // Djeckman
CASSIVS
Hosted by: Lirical

Don't forget our hashtag #Soxanteneuf69
Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladies Only Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Vvk kaarten zijn verkrijgbaar via de website Soixante-Neuf.?nl De hosting wordt gedaan door Sharona (zorg dat je er dusmeer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!
Share |