Vier carnaval in Rotterdam met Aventura

Op 24 februari 2017 keert Aventura terug in de Maassilo voor een tweede editie, welke dit keer in het teken zal staan van carnaval. Het is niet meer nodig naar het zuiden te reizen, dit keer halen de organisaties Let's Go en Give Soul het feest van over de rivieren naar Rotterdam.

In tegenstelling tot de eerste editie van Aventura, zullen er niet ??n maar twee zalen garant staan voor gekkigheid. De eerste zaal staat compleet in het teken van carnaval met onder andere (live) optredens van de artiesten K-Liber, Trafassi-man en Zanger Rinus. Ook zal de DJ tafel niet onberoerd blijven met Bangalijst Soundsystem, Rowan Pierot & Loco Dave en DJ Happy Hardsnore.

Franky Rizardo zal zijn debuut maken op Aventura in de tech-house zaal. Nu hij zich heeft gevestigd als een van de grootste in het Nederlandse deephouse circuit met een stijl die werkt op zowel grote podia als in zweterige clubs, zal Aventura geen tegenvaller worden. Naast Rizardo, zal onder andere upcoming DJ Luuk van Dijk achter de draaitafels staan.

[b]Line-up
Tech-houseFranky RizardoGoodlifeJoeWoodKarim Soliman Luuk van DijkMezzyMez Rowen ClarkTierapCarnavalHappy HardsnoreRowan Pierot & Loco DaveLive: K-Liber Live: Trafassi-man Zang: Zanger RinusSoundsystem: Bangalijst
Share |