Trance nation presents We are the future

Op zaterdag 28 januari verwarmt Trance Nation naar goed gebruik de trance-harten in The BOX. Trance Nation legt momenteel de laatste hand aan een power line-up, die je Raketje doet smelten. Tussen 22:00 en 07:00 staan de grootste trance DJ's klaar om te zorgen voor the night of your life!

Eerder dit jaar debuteerde het langstlopende trance-concept van Nederland feestelijk in The BOX onder muzikale aanvoering van o.a. Infected Mushroom,Paul Oakenfold,Ferry Corstenen en Aly& Fila. Het terugkerende evenement Trance Nation heeft het laatste weekend van januari 2016 gereserveerd in de hoofdstedelijke superclub voor het gezelligste trance-feest van Nederland.

Alsof Sinterklaas en de Kerstman nu al onder ??n hoedje spelen, deelt Trance Nation zoete traktaties uit aan de echte trance liefhebbers. Wees er snel bij voor de eerste Super Early Birds van ?19,50. Earlybird tickets voor dit evenement kosten ? 29,50. Daarna wordten de regular tickets verkocht voor ? 39,50 en VIP-tickets voor ? 49,50. Bestel tickets nu op Ticketscript!
Share |