Unknown Festival bouwt 'Hunger Games arena' vol feest

De eerste editie van Unknown Festival vindt plaats op 26 december. Organisator ALDA heeft zich hiervoor laten inspireren door de klok-arena zoals te zien in filmreeks 'the Hunger Games'. Het klok-podium staat rondom het publiek, waardoor je als bezoeker middenin de beleving staat. Met een spectaculaire show wordt de bezoeker elk uur meegenomen naar een compleet andere wereld. Naast DJ's zijn er spectaculaire acts, optische illusies, tonnen confetti en komen de stunts letterlijk uit de lucht vallen.

Break Free
Het festival geeft bezoekers de kans om los te breken van de dagelijkse sleur, waarin je elk uur en dag van de week wordt geleefd door agenda's, schema's en verwachtingen. Bij Unknown Festival kan de bezoeker een nacht lang compleet los breken van de werkelijkheid en zich onderdompelen in een ervaring die de wereld - letterlijk - op zijn kop zal zetten.

Tweede Kerstdag
"Het feit dat Unknown Festival de bezoeker elk uur verrast met een nieuwe beleving is compleet uniek en nog nooit eerder gedaan. We hebben ervoor gekozen om de eerste editie op Tweede Kerstdag te organiseren. Dit is altijd een populaire avond om uit te gaan, daarnaast is het een perfect moment om na de lange kerstdiners met familie even compleet los te gaan met je vrienden", zegt Allan Hardenberg, CEO van ALDA.

Kaartverkoop
De eerste editie van Unknown Festival vindt plaats op de avond van Tweede Kerstdag, maandag 26 december, van 22:00-06:00 en heeft drie area's: Dance, Urban en Eclectic. De locatie is centraal gelegen in Nederland. Aankomende vrijdag, 11 november, om 10.00 uur maakt de organisatie de line-up en de exacte locatie bekend via de offici?le website, waarna de kaartverkoop om 12:00 uur start. Ondanks dat het evenement gericht is op 18+ publiek, is het officieel vanaf 16+. De capaciteit is beperkt, wie kaarten wil bemachtigen wordt aangeraden zo snel mogelijk in te schrijven op unknownfestival.?com.

Share |