Unleashed Amsterdam

Een bericht aan al onze fans en bezoekers
??? UNLEASHED New Year 2017 ???
in The Box, Amsterdam!

Onze jaarlijke New Year fetish viering in Amsterdam is uitgegroeid tot een van onze bekendste en geliefdste tradities. Elk jaar bieden we de beste en meest unieke party ervaring, en wij zijn toegewijd om dit beroemde spektakel te blijven innoveren en ontwikkelen. Unleashed Amsterdam New Year event 2017 vindt plaats in The BOX, ons nieuwe huis in Amsterdam. Hier kunnen we onze idee?n laten groeien, en kunnen we Unleashed de volgende stap laten nemen waardoor we het meest grandioze fetish rave dance event zullen geven die de stad ooit heeft gezien.Onze visie voor deze Unleashed Amsterdam New Years mega extravaganza combineert het beste van dance en fetish in een ruimtelijke maar toch intieme omgeving.
Tijdens ons eerste event in The Box in mei, waar Unleashed zijn 5-jarig bestaan vierde, hebben we de locatie intiem leren kennen. Alle verbeterpunten zijn nu helder, zodat we het geweldige potentieel van deze indrukwekkende locatie kunnen benutten om een spectaculaire fetish rave op te zetten ? een echte Unleashed ervaring, met de beste DJs uit de wereldwijde scene in drie afzonderlijke ruimtes, toonaangevende fetish entertainers, en veel meer.In nauwe samenwerking met de locatie kun je verwachten.
Lounge, chat & play: Door middel van creatief d?cor en een ander ruimtelijk ontwerp zal de layout van het event aangepast worden. Buiten een grote energieke dansvloer zijn er ook meerdere lounges en sfeervolle areas met intieme hoekjes en interactief entertainment ? voldoende gelegenheid om elkaar te ontdekken gedurende de avond. Onze DMs hosten meer dan 90m2 volledig ingerichte dark rooms ? onze grootste play area ooit. En voor de eerste keer ook een exclusieve exhibitionisten stage, waar anderen van je kunnen genieten zonder je te storen.

Stage entertainment & party flow: In het nieuwe design wordt de entertainment door de hele venue verspreid, waardoor de muziek bijna de gehele avond energetisch en ongestoord door kan spelen. Door gebruik te maken van de geweldige technische capaciteiten van The BOX, kunnen onze gasten veel verwachten: adembenemende aerial en vuur acts, betoverende fetish shows, sensuele dansers, elite fetsh fashion, buitengewone special effects en light design, en veel meer. Shows worden naadloos met de gehele productie verwoven waardoor een donkere en sexy dansvloer ambiance behouden blijft.

Club ervaring: Prettige temperatuur, en strengere regulatie van het rookbeleid ? alleen toegestaan in de uitgebreide rokerslounge. Verder kunnen jullie een efficientere bar ervaring en kluisjes uitgifte verwachten.Start 2017 in de beste manier mogelijk, vier elk jaar zoals je gevierd dient te worden! We nodigen alle Unleashed fans wereldwijd uit om zich bij het Unleashed fenomeen te voegen, en een zinderend New Year fetish dance event in de party capital Amsterdam mee te maken
Share |