D-wayne draait tijdens pre-party MTV EMA's in Rotterdam

Na shows in steden als New York, Tokio, Las Vegas, Moskou en Miami draait dj/producer D-wayne morgen in de dynamische havenstad Rotterdam tijdens Club MTV presents: Afrojack & Friends, een pre-party van MTV EMA 2016. De avond vindt plaats in Villa Thalia en speciaal voor de gelegenheid zijn de grootste artiesten uitgenodigd om er een onvergetelijke nacht van te maken.

Het is voor de tweede keer dat de 22?jarige dj uit Eindhoven is gevraagd om te draaien tijdens de MTV EMA's. Hij voelt zich dan ook enorm vereerd dat hij morgen weer mag draaien en kan niet wachten om het publiek los te laten gaan op zijn muziek. Uiteraard zal hij zijn nieuwe single 'Love Again' wallrecordings.?lnk.?to laten horen en zal hij het publiek verrassen met een ongekende set.

Over 'Love Again'
Love Again' is uitgebracht op het label Wall Recordings en vertelt een klassiek liefdesverhaal, waarin de energieke, euforische en uplifting sound van D-wayne wordt gecombineerd met de authentieke stem van Jack McManus. Het nummer bestormt op dit moment de hitlijsten en is genomineerd in de tipparade als de beste track van het dit moment. Stemmen voor de tipparade kan via: top40.?nl

Over D-wayne
Dwayne Megens, de 22-jarige dj uit Eindhoven, heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een behoorlijk succesvolle carri?re. Op zijn 18e bracht hij zijn eerste release uit op het label Wall Recordings van Afrojack, hij schudde daarna de dancewereld op met de hit 'AMMO' en reist de hele wereld over om in de grote clubs en op de grote festivals te draaien. Hij mixt platen voor vele grote artiesten als Ti?sto, Jennifer Lopez en Enrique Iglesias. Naast remixen maakt de ambiteuze dj zijn eigen muziek en (co)produceert hij tracks voor andere grote artiesten.
Share |