Special touch uitverkocht

Goed nieuws voor de oude muzieksound waar de fans van o.a. Tiesto zo naar terug verlangen. Was jij er toen bij? HMH, Gelredome, het secret concert op Schiphol, Paradiso, bij Innercity, Dancevalley, de Asta in Den Haag of de Matrix etc. Het was altijd Magic. Wie die muziek ook zo mist en deze ook nergens meer een avond lang hoort, kijkt daar met weemoed naar terug. Elk uur gaan wij de bezoekers op magische wijze meenemen op een reis naar euforische hoogtes om je vervolgens weer te verrassen met steeds weer nieuwe elementen van het leven.

We zijn al druk bezig om in een kleinere setting een waanzinnig en uniek event neer te zetten. Een Tijs (Tiesto) zal niet lukken maar we gaan deze avond uit die tijd met een line-up die dit kan uit die periode neerzetten. Een hele avond en nacht lang met de zo herkenbare muziek, ondersteund met visuals, show en special effects. De sound waarmee velen besmet werden en dat ook nooit meer konden loslaten. Muziek die mensen gelukkig maakt.

Beleef het mee. Een speciaal team zal er voor zorgen dat er die avond geen nummer 2 keer wordt gedraaid en er een herkenbare vergelijkbare opbouw is als toen. We verwachten een uitverkocht huis, want hier moet je bij zijn met veel extra's wat veel eerdere bezoekers van een Touchfeest kennen. Er is daarom geen guestlist (enkel voor prijswinnaars en zakelijke relaties). De vvk is gestart en loopt echt heel snel. Zet dit event op 'Gaat' in je agenda, dan blijf je automatisch op de hoogte!

Line-up
Airwave Daniel Kandi Ko-cMarc SimzMarc den HeijerMisja HelslootRuben VerhagenSignumMC: Stretch
Deze avond is een ode aan de muziek van toen en heeft verder geen relatie met Tiesto zelf. Hij zal niet aanwezig zijn, dit om misverstanden te voorkomen.
Share |