The Big Bang Club

Het grootste New Years Eve feest van Haarlem en omstreken vindt traditie getrouw plaats in de monumentale Lichtfabriek. Dit jaar word de Lichtfabriek overgenomen door The big bang club! Deze nachtclub opent alleen tijdens NYE haar deuren dus je weet zeker dat het jaar 2016 grootst word afgesloten en 2017 begint met een bang!

2 zalen met o.a Girls Love DJs & Benny Rodrigues
De imposante Turbinehal kan slechts bij hoge uitzondering gebruikt worden voor nachtelijke events, ??n van die uitzondering is natuurlijk NYE. In de Turbinehal zal de champagne rijkelijk vloeien op de beste house, urban, disco & classics gedraaid door de hotste DJ namen van dit moment. Het sfeervolle Oliehuis is het domein voor de liefhebbers van house, techhouse en techno! Stilstaan is geen optie op de beats van o.a. mister Benny Rodrigues!

Line-up
Turbinehal
HOUSE & URBANEmanuelle VosGenairo NvillaGirls Love DJsRaynor BrugesWalter LooksWesloOliehuis
HOUSE, TECHHOUSE & TECHNOBenny RodriguesGeorgio StarLuuk van DijkWouter S
Naast deze dikke line-up zal er flink uitgepakt worden op het gebied van decor, licht, confetti, co2 en natuurlijk ontbreekt een dik geluidsysteem niet. Om 12 uur ontkurken we de champagne na een grootste countdown!

Dresscode
De dresscode voor de leden van de The Big Bang Club is casual chic. De dames kunnen dus hun (glitter)jurkje uit de kast halen en de heren hun overhemd. There's no such thing as too much sparkle on NYE!

Early bird tickets
Voor de snelle beslissers zijn er early bird tickets beschikbaar. Voor slechts ?24,95 ben je erbij, mits je uiteraard op tijd een ticket weet te scoren! Tickets zijn online verkrijgbaar via v en delichtfabtriek.?nl. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar vanaf ?29,95. De voorgaande jaren was de Lichtfabriek uitverkocht op NYE, wacht dus niet te lang en verzeker jezelf zo snel mogelijk van een ticket.
Share |