Lucas & Steve krijgen eigen show op Radio 538

Gisteravond is in het programma 'De Avondploeg' van Radio 538 bekend gemaakt dat Lucas & Steve een eigen radioshow krijgen. Vanaf 1 januari zijn zij wekelijks te horen op Radio 538.

Het dj-duo vindt het een enorme eer: "Wij vinden het echt te gek dat we de kans krijgen om onze favoriete muziek te laten horen bij het nummer 1 radiostation van Nederland"

Lucas & Steve timmeren hard aan de weg. Ze maken de ene na de andere hit. Dit voorjaar braken ze door met hun nummer 'Make It Right' en de collab 'Summer On You' met Sam Feldt werd bestempeld tot d? hit van deze zomer. Ze bestormden hiermee dit hitlijsten in binnen- en buitenland en dit leidde onder andere tot platina. Hun nieuwe release 'Love On My Mind' is meteen verkozen tot Dance Smash en bestormt op dit moment de hitlijsten.

2016 is een erg succesvol jaar voor de nog jonge mannen. Afgelopen zomer stonden ze onder andere op Tommorowland, Creamfields Festival, draaiden ze op Ibiza met Axwell & Ingrosso en tijdens Amsterdam Dance Event verkochten ze hun eigen evenement binnen no-time uit. Het succes gaat door met onder andere hun eigen radioshow op Radio 538. De exacte datum en tijdstip van de radioshow worden later bekend gemaakt.
Share |