Execute Uptempo hardcore the second chapter Huize maas

Na de gewelddadige eerste editie was het duidelijk dat de ''second chapter'' van Execute niet kon uitblijven. Zaterdag 10 december is het weer zover en dan staat Huize maas weer klaar voor een nacht met de beste uptempo hardcore. Naast een dikke line-up bouwen we in Huize maas weer een nieuwe spectaculaire stage en zullen we je bestoken met de nodige lasers.

Met zorg hebben we weer meedogenloze beulen weten te strikken voor deze tweede editie. Van Dr. Peacock, Spitnoise, Lunatic en Wars Industry (Duitsland) is bekend wat we kunnen verwachten. Maar ook hebben we een aanstormend talent uit Spanje uitgenodigd. Uptempo hardcore leeft in Spanje en daar is NSD NSD een goed voorbeeld van. Ondanks zijn jonge leeftijd weet hij nu al hoe er moet worden gesloopt. Daarnaast staan lokale helden Omistettu en Wolf deze nacht achter de decks.

Line-up
Dr. PeacockLunaticNSD OmistettuSpitnoiseWars Industry WolfMC: Mozhard

Tickets
De eerste editie van Execute was bijna uitverkocht en het zou zo maar kunnen dat deze tweede editie wel gaat uitverkopen. Wil jij er 100% zeker van zijn dat je er bij bent, koop dan je ticket via onze Facebook Page.
Fase 1 ?10,- SOLD OUT
Regular ?16,50

Let op, de minimumleeftijd voor Execute is 18 jaar. Voor meer info, check de Kings Of Core page.

Execute
10-12-16 / 23:00
Huize maas (Vismarkt 52 Groningen)
18+ event
Share |