Eerste grote techno event in Studio 76 in Etten-Leur is een feit

Studio 76 draait al enige jaren onder de rook van Roosendaal & Breda als evenementen locatie. De voormalige Zalinaz werd omgedoopt tot een aantal multifunctionele ruimtes met een industrieel tintje. De locatie gaat in 2017 voor de eerste keer 'techno' programmeren en heeft de organisaties 'Blow' & '1' die op zaterdag 4 februari een samenwerking aangaan.

Blow Events heeft in Roosendaal een goede naam opgebouwd. De laatste jaren presenteerden zij in Roosendaal e.o. leuke concepten zoals Blow Christmas met Secret Cinema en Tech no cruise met Lucien Foort, Remy & Blanda. Ook hield Blow deze zomer een 'Blow Underground' In Roosendaal waar honderden techno fans een dansje kwamen doen op een echte industri?le locatie op de Borchwerf.

1 is al weer 4 jaar actief in Breda waar het al 8 edities leuke line ups aan het Bredase techno publiek weet voor te schotelen. De laatste edities in de Boulevard waren stijf uitverkocht en de sfeer zat er iedere keer weer goed in. Omdat de organisatie van 1 iedere keer veel fans moest teleurstellen dat het uitverkocht was, besloot men om op zoek te gaan naar een grotere locatie.

De line up van Toko Techno meets Blow staat vol ambitie op zaterdag 4 februari 2017. Beide organisaties hebben ervoor gekozen om de line up te programmeren met alleen maar dames die van wanten weten met techno:

Line-up
BINNFraulein ZJeane IsadouJessy JaneKadraphonicMiss Djax
Het evenement is net enkele weken online en er zijn al meer dan honderd kaarten verkocht, terwijl de line up nog niet bekend was. De tickets zijn te koop via het evenement op Facebook of de website van de ticket provider. nowonlinetickets.?nl
Share |